Programa TICCÁMARAS – Ajuts a la digitalització

Oberta la convocatòria dels ajuts a la digitalització del Programa TICCámaras a través dels Fons Europeu de Desenvolupament Regional, sent la Cámara de Comercio, Industria, Servicios y Navegación de España l’Organisme Intermedi encarregat de la seva gestió.

Període de presentació de sol·licituds:

Entre el 17/02/2023 i el 28/02/2023 o fins exhaurir pressupost.

Entitats cofinançadores/intermediadores: FEDER, Cambra de Barcelona i Cámara de España.

Destinataris: PIMES (- 250 treballadors: – 50M€ facturació), micropimes i autònoms.

El Programa TICCámaras es materialitza a través de les següents accions:

– FASE I: Diagnòstics TIC sense cost. Assessors tecnològics de Cambra de analitzen el nivell d’aprofitament de les tecnologies en el teu negoci i et recomanen opcions de millora relacionades amb productivitat, comerç electrònic i màrqueting digital.

– FASE II: Implantació de solucions. Tu tries quin proveïdor s’encarregarà del Pla personalitzat d’implantació sorgit de l’Informe de Recomanacions, i la Cambra farà el seguiment de la seva execució. El finançament de l’import elegible d’aquesta fase serà aportat en un 50% per FEDER i un 50% per l’empresa beneficiària, i l’ajut màxim que es pot obtenir és de 3.500€.

Més informació: https://www.cambrabcn.org/que-t-oferim/ajuts-i-convocatories/ticcamaras?utm_campaign=2023%20Digitalitzaci%C3%B3&utm_source=hs_email&utm_medium=email&utm_content=68660114&_hsenc=p2ANqtz-9mOBxfelopWzpIwHQhttU4fTYM3-ow1HGmVZ4su-KaW9bxPmLms3yAN1GLYgni5zo2fd-Qy_WdgxAAEuLYeK78oxBYNA