S.E. de Carburos Metálicos, S.A.

S.E. de Carburos Metálicos, S.A. és una companyia líder en el sector de gasos industrials i medicinals que produeix, distribueix i ven gasos per a múltiples sectors: metal·lúrgia, vidre, aigües, alimentació, medicinal, energia, petroquímica, laboratoris, congelació, refrigeració, enologia, lleure i begudes . La companyia aporta una àmplia gamma de productes, solucions i serveis als clients, així com materials i equips destinats a les aplicacions d’aquests gasos.
Fundada el 1897, Carburos Metálicos porta 125 anys al Servei de la indústria del nostre país i sempre ha mantingut un fort vincle amb la societat. Actualment, és líder al sector de gasos industrials i medicinals a Espanya i un referent al sector químic en qüestions de seguretat, innovació i sostenibilitat.

https://www.carburos.com