IPNR: control real de les minves del plàstic amb Mapex

 

Amb l’entrada en vigor de l’impost sobre envasos de plàstic no reutilitzables (IPNR) el passat 1 de gener de 2023, s’han generat molts interrogants sobre la seva gestió en les empreses industrials. Mapex, soci tecnològic d’INNOVACC, ens explica de quina manera podem aprofitar al màxim les deduccions fiscals previstes a la normativa a través del càlcul 100% fiable de les minves.

T’avancem que, gràcies al seu sistema MES, podràs digitalitzar tots els processos productius i, d’aquesta manera, controlar les quantitats exactes de plàstic no reutilitzable que es processen a la teva fàbrica.

Si vols repassar breument alguns punts clau de l’IPNR o bé vols més informació sobre com Mapex t’ajuda a fer un càlcul precís de les minves, pots consultar l’article complet aquí.