Mapex t’ajuda a calcular l’empremta de carboni per controlar i reduir les emissions en els teus processos industrials

Reduir la despesa i el consum energètic és a hores d’ara una de les màximes prioritats de les empreses industrials. Es tracta d’una mesura necessària per lluitar contra el canvi climàtic, afrontar les normatives vigents i, sobretot, resistir l’increment històric del cost de la llum, el gas i les matèries primeres.

Per tal d’agilitzar i facilitar aquesta transició cap a un model de negoci més sostenible i eficient, les organitzacions han d’invertir en tecnologia i digitalitzar els seus processos productius. De fet, grups líders del sector carni ja ho han fet gràcies a la implementació del sistema MES de Mapex, soci tecnològic d’INNOVACC.

Amb la posada en marxa d’aquesta plataforma, s’ha aconseguit calcular l’empremta de carboni i d’aigua dels principals productes de les empreses, i evitar, en només dos anys, les emissions de 475 quilograms de CO2 amb l’eliminació de l’ús de paper en les seves instal·lacions.

D’aquesta manera, t’ajuden a: controlar el consum energètic en temps real, reduir el malbaratament de matèria primera, augmentar el rendiment i la vida útil dels equips, i deixar de fer servir documents en paper a la teva fàbrica.

Per a més informació, descarrega i llegeix aquesta guia sobre eficiència i sostenibilitat.

Veure vídeo explicatiu