8/03/2023 Jornada: Estratègies de màrqueting guanyadores / Posicionament de marca de producte d’alt valor afegit

El dia 8 de març juntament amb els clústers catalans INNOVI i CATALONIA GOURMET organitzem una jornada de “Posicionament de marca de producte d’alt valor afegit”, serà una sessió enfocada, pràctica i amb networking entre els socis participants dels 3 clústers.

Dintre de  “La importància del relat en la comunicació del valor afegit del producte” veurem diferents exemples de com narrar un relat des de diferents situacions i emocions. Des de la herència de les tradicions, des del llegat històric, des de el territori, des de la tendresa, etc…Com fer que el que ens emociona, emocioni als nostres clients.

La jornada comptarà amb les ponències del reconegut Xavier Ybarguengoitia, ex CEO Estates & Wines (Moët-Hennessy Group-Louis Vuitton) i d’en Camil Castellà, soci fundador de l’agència AKTIVA. Seguidament és durà a terme una dinàmica de grup “Ara, com he de fer-ho?” coordinada per en Camil Castellà.

Per acabar la jornada, és farà l’anàlisi i el tast dels productes d’alt valor afegit que proporcionareu els participants (màxim 1 producte per soci). Informar-vos que per requisits de l’espai, ha de ser un producte Ready to eat ja que no disposarem de cuina.

Veure programa