Èxit a la jornada de “Posicionament de marca de productes d’alt valor afegit” a IRTA Torre Marimon

El dia 8 de març es va celebrar la jornada de “Posicionament de marca de productes d’alt valor afegit” a IRTA Torre Marimon, organitzat per els clústers catalans INNOVI, CATALONIA GOURMET i INNOVACC. Centrat en el posicionament de marca de productes d’alt valor afegit i estratègies de màrqueting guanyadores, la sessió va ser de gran interès pels socis que van assistir-hi.

L’esdeveniment, que va reunir empreses alimentàries referents dels sectors carni i de les begudes i que va comptar amb la presència de ponents estrella, va finalitzar amb un tast de productes que els socis van aportar amb la finalitat de cercar sinèrgies entre marques.

La benvinguda als assistents a la jornada va anar a càrrec d’Adrià Valero, tècnic de projectes a INNOVACC, David Budó, responsable de capacitació d’INNOVI i Marta Amorós, gerent del Catalonia Gourmet.

Seguidament, van intervenir els ponents: Xavier Ybarguengoitia (ex CEO Estates & Wines Moët-Hennessy Group-Louis Vuitton), Jaume Vial (director comercial Celler Mestres) i Camil Castellà (soci fundador de l’agència Aktiva), que va impartir un taller sobre la “Nova Comunicació Sensorial” i on es va treballar i participar d’una manera excel·lent.

Instants més tard, i després d’haver finalitzat el taller, tots els assistents a la jornada van poder fer un tast de productes que els propis assistents van aportar.

Veure vídeo de la jornada