El projecte TECH-SLICE es presenta al webinar del clúster CEEC

El passat 14 de març, es va presentar el projecte “AEI22b:TECH-SLICE Optimización de los procesos productivos y energéticos de sala de loncheado mediante sensorización y digitalización” al webinar organitzat pel clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC).

Cal destacar que és un projecte col·laboratiu entre empreses de diferents clústers. INNOVACC és el clúster coordinador amb la participació dels associats: Vila Rovira SLeSynapsing, Intelligent Business S.L.ITISA, SLPlana Hurtós Enginyers, SLP. Mentre que per part del clúster CEEC hi participa el seu soci ARCbcn, consulting engineers.  El CEEC participa amb tasques de divulgació.

La jornada va donar la oportunitat de donar visibilitat el projecte entre les empreses del sector energètic associades al CEEC.

El projecte compta amb el suport del Ministeri d’Indústria, Competitivitat i Turisme (MINCOTUR) amb l’objectiu d’apropar als associats les ajudes promogudes per les Agrupacions Empresarials Innovadores (AEI).

 

Podeu trobar més informació tècnica del projecte a: https://www.innovacc.cat/2023/01/12/projecte-aei2022b-tech-slice-optimitzacio-dels-processos-productius-i-energetics-de-sala-de-llescat-mitjancant-sensoritzacio-i-digitalitzacio/