![]() |
![]() |
![]() |
Aquesta edició es presenta en dues jornades, separades per un període intermedi de feina a casa:
La primera jornada, amb una durada aproximada de 3 hores, consistirà en una presentació en línia de
diapositives en format power point. Aquesta jornada pretén donar una visió simplificada però complerta sobre les
bases per a la configuració dels dos escenaris abans indicats del SGSA que tenen a veure amb la microbiologia
alimentària.
En acabar la jornada, es farà el lliurament de les diapositives i de casos pràctics.
Durant el període intermedi, d’una durada aproximada d’un mes, els assistents resoldran els casos pràctics i els
enviaran al professor. Alhora podran enviar dubtes que seran resolts per la mateixa via.
La segona jornada, amb una durada màxima de 3 hores, consistirà en la presentació en línia dels casos resolts
així com de les qüestions que el conferenciant consideri d’interès a partir de la informació entre línies continguda
a les respostes facilitades als casos pràctics.
Podeu inscriure-us-hi a l’Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà a través de l’enllaç: https://forms.gle/zU2JvNSc58CgwPx86
Coordinador: Sra. Mònica Pascual, telèfon 972630123, a/e: monica.pascual@gencat.cat
Cost del curs:
Dret d’inscripció: 32 € segons l’Ordre ACC/54/2022