Els científics del centre de te de la Xina afirmen haver elaborat proteïnes alternatives més barates i saludables a partir dels residus de te verd

Les fulles de te podrien ajudar a diversificar el mercat de proteïnes alternatives? Un equip de becaris de recerca de GFI a la Universitat de Fuzhou, dirigit pel professor Zhang Chen, diuen que han desenvolupat un mètode rendible per extreure proteïnes dels residus de te verd.

La troballa a l’Institut de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la Universitat de Fuzhou és “important”, ja que amplia la gamma de matèries primeres utilitzades per a la producció de proteïnes alternatives, diu el professor associat que va dirigir la investigació. El cost global de la producció de proteïnes de fulla de te és gairebé un 50% més barat que el cost de la producció de proteïnes alternatives amb soja, diu el professor associat.

Llegir notícia completa

Notícia publicada el dia 24/04/2023 a la web: https://www.scmp.com