5/06/2023 Webinar etiquetado medioambiental

5/06/2023 12.00h a 13.30h En línia – ZOOM

Presentació de la CEO de Carinsa, Vanesa Martinez Chamorro, que donarà pas al Dr. Javier Morán, soci i director de FOOD CONSULTING & ASSOCIATES SL, parlarà sobre les tendències mediambientals en el món de la comunicació.  También parlarà l’investigadora Saioa Ramos Fernandez, de AZTI, que explicarà El context dels Etiquetats Ambientals ABCDE, tenint en compte el marc regulador i les necessitats dels consumidors. La sra. Mabel Aldomà responsable de Carinsa, i un dels nostres tècnics de R+D de la línia de sostenibilitat, el sr. Ian Ruiz Tubau, faran una explicació sobre La contribució del Grupo Carinsa a la millora de la sostenibilitat dels seus clients, a través de la seva cadena de valor i gràcies a les seves innovacions. Per últim, la sra. Paloma Sánchez Pello, responsable de sostenibilitat a Federación Española de Industrias de Alimentación y Bebidas, farà la clausura del webinar.

Inscripció

Enllaç ZOOM

Organitza: