Tornen els premis d’economia circular de BASF

Un any més, volem reconèixer els projectes i iniciatives pioneres a afavorir la circularitat de l’economia a la V edició dels PREMIS BASF a la millor pràctica en Economia Circular a Espanya.

El Grup BASF i el Club d’Excel·lència en Sostenibilitat, amb la col·laboració d’Efe Verde, han obert la convocatòria de la cinquena edició dels premis a la millor pràctica d’Economia Circular a Espanya. L’objectiu d’aquests premis als quals es podrà concórrer fins el proper 23 de juny, és reconèixer els projectes i treballs de recerca sobre economia circular, que puguin contribuir millor a la competitivitat empresarial al nostre país. Especialment, aquells projectes que incloguin la perspectiva de la sostenibilitat ambiental i social.

Els premis inclouen sis categories:

Millor Iniciativa Pública.
Millor pràctica Circular Grans Empreses.
Millor pràctica Circular a PIME’s.
Millor Start-up Circular.
Millor pràctica Circular al Món Acadèmic.
Millor pràctica Circular a la Divulgació.

Més informació