Interessant jornada d’anàlisi sensorial aplicada en productes carnis i de proteïna alternativa

Aquest passat dimecres dia 24 de maig es va realitzar la jornada d’anàlisi sensorial aplicada en productes carnis i de proteïna alternativa. L’objectiu era conèixer com aplicar, de forma pràctica, l’anàlisi sensorial i la utilització d’aromes en productes MAP. També, vam fer un tast d’hamburgueses de diferents fonts de proteïna (càrnia, vegetal i d’insectes) per posar-ho en pràctica.

 

 

La jornada va ser organitzada per INNOVACC Clúster català de la carn i la proteïna alternativa, i va comptar amb la participació de l’ Claret Anna d’IRTA (Instituto de Investigación y Tecnología Agroalimentarias), la Neus Quintana d’Esteban Espuña S.A. i en Jordi Mallén de Carburos Metálicos.

 

 

La jornada va tenir lloc al Centre d’Innovació Gastronòmica Industrial | CINGI- Foodlab, espai ideal per a realitzar totes les activitats que la jornada requeria.

 

 

 

 

 

Moltes gràcies a tots els assistents!