Assistim a l’esdeveniment ¡Aquaplash! Waterpolo Ability organitzat per IMANcorp FOUNDATION

Tornar enrere

30/11/2023

Aquest mes de novembre vam assistir a l’esdeveniment organitzat per IMANcorp Foundation ¡Cambia las Reglas!, un programa per promoure la inclusió i el benestar en l’entorn empresarial de persones amb discapacitat, a través de programes de sensibilització sobre la discapacitat, centrats en l’esport inclusiu, mitjançant la pràctica de tres disciplines: el futbol, el surf i el waterpolo.

IMANcorp creuen en la capacitat del waterpolo per unir a les persones i transmetre valors rellevants. És per això, que han creat un projecte de waterpolo inclusiu que ofereix als treballadors/es de les empreses la oportunitat de submergir-se en la inclusió real, mentre gaudeixen de l’emocionant món del waterpolo.

L’esdeveniment va tenir lloc a les instal·lacions del Club Natació Sabadell (Can Llong) on vam poder conèixer el projecte ¡Cambialas Reglas! – Deporte inclusivo de la mà de la Gerent d’IMANcorp FOUNDATION Alba Escolà. A continuació, la Comissió de Waterpolo Adaptat de la Federació Catalana d’Esports Discapacitats Físics ens van presentar  Waterpolo Ability i per últim vam poder gaudir d’una exhibició – entrenament de waterpolo a càrrec de l’equip Waterpolo Ability.

magnifiercrossarrow-left
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram