Des d’Innovacc hem iniciat les visites anuals que fem als socis del clúster per tal de conèixer els interessos a treballar durant el present any. També s’aprofita per parlar d’esdeveniments que es portaran a terme durant el 2023 com són:
Festa dels 15 anys del clúster
Viatges amb socis d’Innovacc per conèixer ecosistemes innovadors
Jornades d’immersió estratègica per tal...
Ja podeu consultar els resultats del Industry 4.0 & MES Survey 2022/2023, una iniciativa de @MapexSoftware que ha comptat amb la col·laboració d'INNOVACC.
A partir del feedback dels professionals del sector industrial que van participar a la primera edició d'aquesta enquesta, el proveïdor de sistemes MES ha elaborat un informe amb algunes conclusions molt interessants.
De quina manera s'estan adaptant...
24/02/2023
10.00 h a 11.30 h
En línia
Vols conèixer com quantificar l’impacte ambiental de la teva empresa? Dels teus productes a través de l’anàlisi del cicle de vida? I com calcular la petjada de carboni i la petjada hídrica d'aquests productes?
En aquesta sessió, de la mà d’experts, es presenten diferents metodologies per mesurar impacte ambiental de la teva...
17/02/2023
09.30 h a 10.30 h
En línia
T'interessa si ets... Una empresa de qualsevol sector i mida amb presència digital.
Saps que la Unió Europea ha aprovat dues noves lleis per regular els mercats digitals?
Connecta't a aquesta sessió per conèixer quines implicacions tindran per a la teva empresa.
La UE fa dues dècades que treballa amb la mateixa regulació, i...
3-6/2/2023
Recinte Firal El Sucre de Vic
Trufforum és un esdeveniment internacional ideat per l’Agrupació Europea de Cooperació Territorial European Mycological Institute (AECT-EMI), que neix amb l’objectiu de promocionar l’ús responsable de la tòfona europea a les cuines domèstiques i professionals, així com el turisme micològic a les zones productores d’Europa.
L'entrada és gratuïta.
Més informació a: www.trufforum.com
Programa TrufforumVic 2023
28/02/2023
9.00 h a 11.45 h
En línia
Flexibilització dels reglaments d'higiene i actualització dels requisits d'higiene per a establiments minoristes
Aquesta és la primera d'una sèrie de tres jornades que tenen l'objectiu de revisar els requisits d'higiene i autocontrol i les possibilitats de flexibilització per als establiments minoristes d'alimentació.
Organitza: Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural
A través de RuralCat:...
10/02/2023
9.25h a 12.55h
CINGI (C/ del Bruc, 23 Riudellots de la Selva)
PROGRAMA
9:25. Benvinguda
Sra. Montserrat Roura | Alcaldessa de Riudellots de la Selva
9:30. Reptes actuals del sector porcí i anàlisi de la potencial (i inevitable) arribada de la
PPA a Catalunya
Guillem Burset | Consultor en Mercats Internacionals del Porcí. Redactor del comentari
econòmic del 3tres3
10:00. PPA i altres amenaces sanitàries, evolució...
Projecte “ASSEC4.0: Sensorització per al control de l’assecat d’embotits mitjançant l’IA i la millora de l’homogeneïtat als assecadors”
Participants: Embutidos Villamarin SL, Delsys Software SL, Tagtio SL, IRTA, Foodservice, INNOVACC.
Projecte “BI-CURED: Recollida i integració de dades en un sistema BI per a millorar l’eficiència del procés de fabricació i curació d’embotits”
Participants: Delsys Software SL, Embotits J.Vilà SL, Obach...
PDF - Descripció i més informació projecte CASPE 4.0._CASPE