En marxa el curs per a persones directives del sector agroalimentari: “La sostenibilitat a la indústria alimentària: com comunicar valors i fer negoci’’

Tornar enrere

30/11/2023

Des d’aquest novembre de 2023 i fins a març de 2024 s’anirà realitzant aquesta formació per a personal directiu, dels 3 clústers alimentaris organitzadors de l’activitat: FOOD RETAIL, INNOVI, INNOVACC.

S’han inscrit 10 persones de diferents tipus d’empreses alimentàries catalanes.

El títol de la formació és “Sostenibilitat a la indústria alimentària: com comunicar i fer negoci”.

Es tracta d’un curs de formació en tècniques de management: estratègia, màrqueting, finances, operacions i habilitats directives, amb especial èmfasi en la sostenibilitat i variables que generin avantatges competitius als membres del clúster.

Els objectius són: oferir una formació especialitzada de desenvolupament de negoci i desenvolupament del lideratge, així com un espai d’interacció, intercanvi de bones pràctiques, i millora col·lectiva, per als membres dels Clústers FOOD RETAIL, INNOVI i INNOVACC. Les empreses han d’aportar i contribuir al desenvolupament de la societat. En l’actual context social i empresarial ja no son suficients els esquemes de màrqueting i comunicació tradicionals. Cal avançar des de la responsabilitat social corporativa fins a la sostenibilitat, sigui quin sigui el segment de mercat de les empreses. Per tant, cal concretar i visualitzar accions concretes integrant-les als plans de màrqueting i comunicació.

El calendari del curs és aquest:

 • Mòdul 1. Estratègia i nous models de negoci, amb valor compartit i sostenibilitat (UVIC)
  • 10/11/23 – 5h (Vic) + 24/11/23 – 5h (en línia)
 • Mòdul 2. Màrqueting en empreses sostenibles (UVIC)
  • 15/12/23 – 5h (Manresa) + 02/02/24 – 5h (Vic)
 • Jornada sobre “lideratge conscient”
  • 19/01/24 Girona (coach LAURA MARIN)
 • Mòdul 3. Comunicació i lideratge en empresa sostenible (UVIC)
  • 16/02/24 – 5h (en línia) + 01/03/24 – 5h (Manresa)

Organitza:

Amb el suport de:

magnifiercrossarrow-left
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram