L’objectiu d’aquest curs és proporcionar als assistents les eines necessàries per a la realització del sistema d’APPCC i Prerequisits en embotits crus curats.
El curs es farà en línia utilitzant la plataforma Teams excepte la darrera sessió, que es farà presencialment.
Lloc: En línia els dies 4, 11 i 18 de juny. Presencial el 25 de juny. Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà a la Finca Camps i Armet de Monells.
Calendari: 4, 11,18, i 25 de juny
Horari:
9.30 a 12.30 h sessions en línia
9.30 a 13.00 h sessió presencial
Professorat
Mònica Saltor i Jacas, consultora en Seguretat alimentària.
Podeu inscriure-us-hi a l’Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà a través de l’enllaç: https://forms.gle/9MfLreZERhHPxnzx9
Cost: dret d’inscripció 32€, segons l’Ordre ACC/54/2022
Organizes:
Dimarts 6 de maig tindrà lloc una jornada de la fundació FREDHUB fundada per la UPC a Vilanova i la Geltrú l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i AKO, des d’INNOVACC […]
A INNOVACC disposem d'invitacions gratuïtes pels dies 13,14 i 15 de maig per la Fira F4F, amb un codi, per a tots els socis interessats. Podeu demanar-lo al correu edorca@innovacc.cat, […]
Us explicaran com funciona aquest ajut i escoltarem el testimoni de dues entitats que ja hi han participat, compartint la seva experiència i els beneficis obtinguts. Hi participaran: Vanessa Abad […]
Els quatre clústers: i+Porc, INNOVACC, nagrifood i food+i, organitzen aquesta sessió el dia 15 de maig a la fira Food 4 Future de Bilbao. Us hi esperem ! Disposem […]
Webinar de presentació del 71st International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST), que tindrà lloc a Girona a l'agost del 2025. En aquesta sessió coneixeràs els avantatges de participar […]
Sessió interclústers, adreçada a empreses agroalimentàries que vulguin conèixer casos reals d’impacte de la digitalització a les empreses i les oportunitats de finançament que hi ha actualment obertes.