La digitalització ha transformat les línies de producció i els mètodes tradicionals.
En aquesta jornada, s’explicarà com adaptar els seus equips i processos a la indústria 4.0.
Iniciarem el camí cap a la maduresa digital a plantes de producció i s’explicarà com facilitar la convergència de dades entre producció i la xarxa corporativa. Així, es donaran les claus per millorar l’eficiència i reduir els costos, millorar la qualitat del producte i obtenir una total traçabilitat i monitoratge en temps real. Finalment, analitzarem, entre tots, el futur de la producció digital.
Per a més informació: Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà
Sergi Altarriba A/e: sergi.altarriba@gencat.cat
Organitza: Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Dimarts 6 de maig tindrà lloc una jornada de la fundació FREDHUB fundada per la UPC a Vilanova i la Geltrú l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i AKO, des d’INNOVACC […]
A INNOVACC disposem d'invitacions gratuïtes pels dies 13,14 i 15 de maig per la Fira F4F, amb un codi, per a tots els socis interessats. Podeu demanar-lo al correu edorca@innovacc.cat, […]
Us explicaran com funciona aquest ajut i escoltarem el testimoni de dues entitats que ja hi han participat, compartint la seva experiència i els beneficis obtinguts. Hi participaran: Vanessa Abad […]
Els quatre clústers: i+Porc, INNOVACC, nagrifood i food+i, organitzen aquesta sessió el dia 15 de maig a la fira Food 4 Future de Bilbao. Us hi esperem ! Disposem […]
Webinar de presentació del 71st International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST), que tindrà lloc a Girona a l'agost del 2025. En aquesta sessió coneixeràs els avantatges de participar […]
Sessió interclústers, adreçada a empreses agroalimentàries que vulguin conèixer casos reals d’impacte de la digitalització a les empreses i les oportunitats de finançament que hi ha actualment obertes.