Jornada “Actualització de la normativa de seguretat alimentària: flexibilització dels reglaments d’higiene i actualització dels requisits d’higiene per a establiments minoristes”

←  Return to the agenda

Jornada tècnica en línia.

L’Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà proposa una nova jornada en el sector de la indústria alimentària.

  • Quina diferència hi ha entre tenir RGSEAA/RSIPAC o registre municipal de minorista?
  • Si tinc una pastisseria, puc subministrar productes a restaurants?
  • A la carnisseria, puc congelar les croquetes que elaboro i després vendre-les descongelades? Això també ho puc fer amb la carn fresca?
  • Com he de refredar els menjars preparats?
  • A quina temperatura he de tenir el taulell?

Aquesta és la primera d’una sèrie de 3 jornades que tenen l’objectiu de revisar els requisits d’higiene i autocontrol i les possibilitats de flexibilització per als establiments minoristes d’alimentació.

Veure programa

Organizes:

 

Calendar of Events

M Mon

T Tue

W Wed

T Thu

F Fri

S Sat

S Sun

0 events,

1 event,

1 event,

1 event,

0 events,

1 event,

0 events,

0 events,

2 events,

0 events,

3 events,

-

Fira TreballemGi-UdG

-

Jornada boví de llet i carn

0 events,

0 events,

0 events,

1 event,

2 events,

II Congrés Catalunya Circular

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

1 event,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

1 event,

0 events,

0 events,

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram