Podrà seguir-se presencialment a les instal·lacions de l’Agència de Residus de Catalunya (Pg. de la Zona Franca, 107, Sants-Montjuïc, 08038 Barcelona) o virtualment.


En aquesta sessió podràs conèixer la nova convocatòria d’ajuts Nuclis d’R+D Green en economia circular en l’àmbit dels residus.

Es presentaran les característiques d’aquests ajuts per a la realització d’activitats de recerca industrial i desenvolupament experimental, que podran portar a terme les empreses de forma individual o en cooperació amb altres empreses i/o amb un soci desenvolupador acreditat TECNIO i/o soci internacional.

Els projectes d’R+D d’aquesta convocatòria han d’estar relacionats amb la prevenció, la reducció de la generació i la gestió correcta dels residus i comportar nous processos o la millora tecnològica dels ja existents.

Els projectes han de ser liderats per una empresa catalana i tenir com a objecte el progrés de la tecnologia. Es considerarà que hi ha progrés tecnològic quan l’objectiu del projecte estableixi un avenç de com a mínim un punt respecte als Technology Readiness Levels (TRL) compresos entre el TRL 3 i TRL7.

Inscripcions

Més informació

Podrà seguir-se presencialment a ACCIÓ (Passeig de Gràcia, 129) o virtualment.


En aquesta sessió podràs conèixer la nova convocatòria d’ajuts Nuclis d’R+D empresarial 2024.

Es presentaran les característiques d’aquests ajuts per a la realització d’activitats de recerca industrial i desenvolupament experimental, que podran portar a terme les empreses de forma individual o en cooperació amb un soci desenvolupador acreditat TECNIO o amb un soci internacional.

Els projectes d’R+D objecte d’aquesta convocatòria han de ser liderats per una empresa catalana i tenir com a objecte el progrés de la tecnologia. Es considerarà que hi ha progrés tecnològic quan l’objectiu del projecte estableixi un avenç de com a mínim un punt respecte als Technology Readiness Levels (TRL) compresos entre el TRL 3 i TRL7.

Les empreses beneficiàries obtindran una intensitat d’ajut d’entre el 25% i el 70% del pressupost del projecte.

Donar a conèixer i presentar el nou programa d’ajuts a fons perdut per finançar nous productes o serveis tecnològics d’alt risc. Possibilitat de presentar propostes de projectes tenint en compte les característiques especificades.

Una empresa o agent del sistema R+D.

Inscripcions

Més informació

Podrà seguir-se presencialment a ACCIÓ (Passeig de Gràcia, 129) o virtualment.


En aquesta sessió podràs conèixer la nova convocatòria d’ajuts Nuclis d’R+D Green en canvi climàtic.

Es presentaran les característiques d’aquests ajuts per a la realització d’activitats de recerca industrial i desenvolupament experimental, que podran portar a terme les empreses de forma individual o en cooperació amb altres empreses i/o amb un soci desenvolupador acreditat TECNIO i/o soci internacional.

Donar a conèixer l’instrument de finançament per a projectes d’R+D en canvi climàtic, presentar les característiques de la convocatòria 2024 i resoldre dubtes dels assistents.

Una empresa o agent amb experiència en projectes d’R+D i innovació que tingui interès en portar a terme iniciatives canvi climàtic.

Inscripcions

Més informació

La jornada comptarà amb un elenc de ponents experts en la matèria:

En el marc de la celebració dels Premis a l’Emprenedoria de l’Institut Alberto Martínez Ortega, a GRUPO CARINSA realitzaran webinars específics per a cadascuna de les categories dels premis (nutrició i salut, sostenibilitat i disrupció), abans de la cerimònia de lliurament de guardons, que tindrà lloc el dia 27 de juny de 2025. L’objectiu d’aquests webinars és valorar els reptes principals de cada categoria i com des de GRUP CARINSA els estan abordant actualment.

Inscripció

 

El proper 27 de juny la Generalitat de Catalunya celebra la 3a edició del Dia de l’Empresa per reconèixer aquells projectes empresarials que promouen la prosperitat compartida, posen les persones al centre i conjuguen competitivitat empresarial i consciència social. Perquè les empreses del futur present són aquelles que permeten avançar cap a una societat més justa i igualitària.

Si la teva empresa és exemple de valor compartit, tens fins a l’11 d’abril per presentar la teva candidatura i optar al reconeixement del Dia de l’Empresa 2024.

El termini per presentar la candidatura és del 14 de març del 2024 a l’11 d’abril del 2024, a les 14.00 hores.

Més enllà de la informació nutricional prescriptiva que han de contenir les etiquetes dels productes alimentaris, existeixen i s’estan desenvolupant diferents eines que aporten al consumidor més informació sobre el producte que adquireixen.

Fugint de la introducció de grans quantitats d’informació escrita, aquestes etiquetes aporten informació digital i traçable sobre l’estat de l’aliment
mitjançant color, radiofreqüència o mitjançant la redirecció amb QR, entre d’altres.

En aquesta jornada coneixerem diferents solucions que es troben actualment al mercat o en fases properes a la seua comercialització.

Organizes:

Inscripcions

Veure programa

 

En el marc del XII Congreso Mundial del Jamón, el proper 25 d’abril tindrà lloc la jornada “La ECOeficiencia del sector jamonero”, a la Sala de Juntes FOEG de Girona (C/Bonastruc de Porta, 15, 17001 Girona) de 11:00h a 13:30h.

La trobada constarà de dues taules rodones, una sobre les accions que duu a terme la indústria pernilera per aconseguir l’ECOeficiència, i una altra sobre el futur del sector, on s’analitzaran oportunitats i amenaces.

Les taules comptaran amb la participació de:

Confirmació d’assistència al correu: info@congresomundialdeljamon.es o al telèfon 91 721 79 29.

Veure programa jornada

En una primera part, s’analitzaran quines són les situacions cooperatives (integracions de línies de fabricació, automatitzacions, etc.) que fan que les empreses deixin de ser considerades USUÀRIES i passin a ser considerades FABRICANTS, amb les responsabilitats que se’n deriven, per als empresaris i comandaments Intermedis, per la incorrecta aplicació de la Direcció de Màquines 2006/42/CE, o el Nou Reglament, i el RD.1215/97.

Es veuran els passos a seguir per fer una correcta posada de conformitat amb els Requisits Essencials de Direc=&va (RESS), en fases prèvies de disseny de màquines i línies de fabricació. Un cop vist el procediment de posada en conformitat de les màquines, perquè siguin segures, tractarem d’analitzar les possibles variables que fan del Factor Humà el causant dels possibles accidents i quina influència i/o responsabilitat pot tenir l’Organització davant d’aquest escenari.

En una segona part, s’analitzarà la gestió tècnica a realitzar, un cop s’ha produït un accident, i les conseqüències legals i econòmiques que resulten.

La jornada finalitzarà amb una taula rodona, on es posarà de manifest, per una banda, la importància de la integració de la Prevenció en la gestió dels equips i en el control dels canvis, i, de l’altra, la minimització de responsabilitats que expressen per a l’empresa, el fet de treballar la seguretat de les màquines en fases prèvies de disseny i compra.

Jornada tècnica presencial a la Universitat Rovira Virgili de Tarragona.

Inscripció

Veure programa jornada

Recentment hem firmat un acord per formar part de la Community de la Fira Food 4 Future que s’organitza a Bilbao del 16-18 d’abril.

INNOVACC organitzem una ponència el dia 16 d’abril a la tarda (16:30-17:30), a l’espai reservat per LIVESTOCK & MEAT sobre innovació, futur, canvi estratègic del sector carni i de proteïna alternativa.

Us hi esperem !

A INNOVACC disposem d’entrades disponibles per tots els socis que en vulgueu.

 

Jornada en línia.

Aquesta jornada es dirigeix a petites i mitjanes empreses agroalimentàries i del món rural, que vulguin anar un pas més enllà en comunicació i treballar en l’àmbit intern, els fluxos, circuits i rutines de comunicació interna.

L’objectiu és proporcionar als assistents una formació bàsica, on es veuran diferents eines, estratègies i mètodes per desenvolupar una bona estratègia de comunicació interna, la qual cosa contribuirà en el sentit de pertinença a l’empresa.

En comunicació i màrqueting, els millors ambaixadors de marca, són els nostres propis treballadors.

A través de RuralCat: Inscripcions

Veure Programa

Organizes:

magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram