En un entorn empresarial cada vegada més globalitzat, l’expansió cap a nous mercats és essencial per la maximització d’oportunitats i el creixement de les companyies catalanes. Per fer-ho, les empreses exportadores han d’estar molt ben preparades i conèixer els requisits i barreres comercials que existeixen per a exportar o importar a determinats mercats.

En aquesta sessió podràs conèixer els serveis i eines que ACCIÓ posa a la teva disposició per capacitar la teva empresa i facilitar-te el camí cap a una internacionalització més eficient i exitosa.

Inscriu-te i podràs conèixer els detalls dels següents serveis:

Aprendràs com aquestes eines poden obrir noves fronteres per a la teva empresa i com aprofitar al màxim les oportunitats que el mercat internacional pot oferir. Tant si estàs en un procés d’internacionalització inicial com si ja estàs en un punt més avançat, apunta’t a aquesta sessió i troba l’empenta que la teva empresa necessita!

Organitza: ACCIÓ

Més informació

En aquesta sessió t’informaran sobre el Projecte Estratègic per a la Recuperació i Transformació Econòmica (PERTE) agroalimentari. Aquest PERTE promou el desenvolupament de tota la cadena agroalimentària a través de la digitalització dels processos i la incorporació de coneixement i innovació.

La sessió comptarà amb la participació del senyor Jordi Carbonell, comissionat pel PERTE Agroalimentari, que explicarà els detalls d’aquesta convocatòria d’ajuts, la qual contempla les següents línies d’actuació:

Si ja tens un projecte que pot encaixar en la convocatòria, tindràs la possibilitat de reunir-te amb els tècnics de l’Oficina Next Generation. No perdis aquesta oportunitat!

Organitza: ACCIÓ

Més informació

ACCIÓ està preparant un missió a Singapur en el marc de la Fira AgriFood.

El dia 3 de juliol a les 09:30h us explicaran en detall els objectius de la missió

Més informació:

Presentació de la missió empresarial a Singapur i Vietnam per a empreses del sector agroalimentari. ACCIÓ – Agència per la Competitivitat de l’Empresa (gencat.cat)

Visita a la Fira, conèixer alguns agents de l’ecosistema en base als interessos que tinguin les empreses que viatgin. Singapur té una idiosincràsia especial en l’àmbit agroalimentació, de moment és un dels dos països on es pot comercialitzar carn cultivada al món, i a part aplica una estratègia com a país amb poc espai i recursos naturals amb necessitat d’incorporar molta tecnologia, i posicionant-se com a mercat de testeig per a nous desenvolupaments en l’àmbit agroalimentari.

Sigue abierto el plazo de presentación de candidaturas de los Premios Nacionales de Industria Conectada 4.0 hasta el 18 de junio a las 18:00 horas como fecha límite para su presentación.

Estos premios reconocen a aquellas organizaciones, empresas e industrias que hayan realizado un esfuerzo destacado en su transformación digital en dos modalidades: Gran Empresa Industrial y PYME Industrial.

¡No dejes pasar esta oportunidad y presenta tu candidatura!

A través de la sede electrónica del MInisterio de Industria y Turismo

Más información sobre los premios.

Del 11 al 13 de junio en Málaga habrá el mayor evento internacional líder en tecnologías exponenciales del que MINISTERIO DE INDUSTRIA Y TURISMO somos Partners Estratégicos, donde la inteligencia artificial cobra el mayor de los protagonismos, y en el que te ofrecemos la posibilidad de participar Gratuitamente, con un Premium VIP Pass gratuito, valorado en 675€.

DES cuenta con unas magnitudes que le sitúan entre los grandes eventos tecnológicos del mundo con:

El Digital Business World Congress contará con más de 450 speakers internacionales de la talla de Wendy Hall, precursora de la World Wide Web; Sara García-Alonso, astronauta de la Agencia Europea; Neil Patel, gurú de marketing digital; Patrick Mushatsi, CEO de Sony; Idoia Salazar, Presidenta de OdiseIA, Alberto Granados, Presidente de Microsoft España; Millán Berzosa, ex de Google y Meta; Maria Weaver, Presidente de Warner Music y directivos de ING, Santander, Bizum, L’Oreal, Mango, Alibaba, Zalando, Nespresso, Leroy Merlin, Volkswagen, Iberia, Repsol, Cepsa, Mapfre, Ferrovial, Mahou SanMiguel, Coca-Cola, Toyota, Iberdrola o Tous presentarán sus mejores estrategias y casos de éxito en Inteligencia Artificial, Data, MarTech, Blockchain, Cloud y Ciberseguridad para cada industria.

Es un evento a la altura de los retos a los que nos tenemos que enfrentar las empresas, corporaciones, sector público y, en general, la economía europea si queremos mejorar nuestra posición en el mercado. Por todo ello DES se convierte en la cita imprescindible para cualquier directivo y profesional que quiera mejorar sus habilidades digitales e impulsar su negocio a una nueva dimensión.

Es por esto que es un placer trasladarte este código de invitación Premium VIP de 3 días.

Inscripcion

Inscripció al correu: ipuig.ex@cambrabcn.cat

Organizes: Llotja de Contractació i Mercat en Origen VIC i Cambra de Barcelona, col·labora Ajuntament de Vic i Banco Sabadell i patrocina Grup Gepork (Gepork | Centauro | Bionet), Zoetis i Fatro Ibérica.

Considerant les preocupacions que sorgeixen al sí del sector agroalimentari pel que fa a la complexitat en la gestió administrativa, aquesta jornada
pretén explorar les directrius marcades per idear estratègies per abordar aquest repte.

Concretament, en aquesta jornada es posarà el focus en la simplificació dels tràmits i l’adopció de tecnologies digitals, buscant millorar l’eficiència i optimitzar els resultats. Es farà tant des de la vessant de la divulgació de les solucions que existeixen com des del diàleg des de diferents punts de vista i experiències reals personals.

Veure programa

Inscripcions

Organizes:

Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà

 

Programa pdf

Inscripció

El proper 28 de juny hem organitzat, en el marc del projecte MEÆTPACK, un taller a les instal·lacions de Rotor Print, on es presentaran els primers resultats de l’estudi de packaging sostenible del sector carni i de la proteïna alternativa, i seguidament es visitaran les instal·lacions del fabricant d’envasos RotorPrint.

El taller està pensat per empreses i entitats dels 3 sectors: packaging, carni i de la proteïna alternativa i reciclatge i final de vida.

PROGRAMA

09.30h – Benvinguda per part del Packaging Cluster i d’INNOVACC

10.00h – Presentació i validació MeætPack, per part d’inèdit

11.30h – Pausa cafè

12.00h – Visita instal·lacions RotorPrint

13.00h – Cloenda


El projecte, d’economia circular, és executat pel Packaging Cluster i INNOVACC, juntament amb inèdit, i és finançat amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya 2022.


LLOC: Rotor Print, Carrer del pont 2, 08516 Olost, Barcelona

Us esperem el proper 28 de juny a les 9.30h a RotorPrint!

 

Els dies 11 i 12 de juny, Barcelona acollirà la segona edició del Congrés Catalunya Circular, la cita anual dels agents de l’àmbit públic, privat i del tercer sector compromesos amb la consolidació de l’economia circular a Catalunya.

El II Congrés Catalunya Circular es desenvoluparà a l’INEFC Campus Barcelona (av. de l’Estadi, 12-22) de Barcelona.

On the dia 11 de juny comptarà amb ponències, taules rodones, networking i sessions sectorials sobre envasos i embalatges, el del tèxtil i moda, el de la gestió dels residus i el de la construcció.

On the dia 12 de juny, en grups reduïts de 25 persones, es visitaran empreses del territori per conèixer de primera mà els seus projectes, les seves instal·lacions i els seus responsables.

Us podeu inscriure i fer la preserva de la vostra plaça a través del Formulari d’Inscripció II Congrés Catalunya Circular

La inscripció és gratuïta, amb dipòsit retornable per a la reserva de plaça de 10 € en cas d’assistir a la jornada del dia 11 i de 30 € addicionals en el cas de participar també en les visites del dia 12. Tot i així, la reserva per a les visites del dia 12 queda condicionada a motius logístics i d’aforament. Les persones seleccionades rebran un correu electrònic més endavant amb l’enllaç per fer el pagament del dipòsit retornable i confirmar la plaça

Un cop confirmada la vostra assistència al II Congrés Catalunya Circular, aquesta quantitat es retornarà automàticament. En cas de no poder assistir-hi i avisar abans del 5 de juny, també es retornarà l’import.


Per qualsevol dubte o incidència, podeu adreçar-vos a la bústia del II Congrés Catalunya Circular: catalunyacircular2024@events.cat.

 

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram