Tens una experiència en economia social que voldries compartir?

Un projecte que pot inspirar?

O potser una inquietud sobre el futur del sector agroalimentari?

 

Des de la Cambra de Comerç de Barcelona, et convidem a una jornada presencial que va més enllà d’un taller: un espai per connectar, escoltar i cocrear entre agents compromesos amb la transformació social del sector agroalimentari.

Inscriu-t’hi abans del 12 de juny

En el marc del projecte europeu ENACT, aquesta trobada està pensada per a persones com tu, que formeu part de l’economia social, esteu i/o voleu impulsar projectes amb impacte real en la cadena de valor agroalimentària.

Explorarem plegats:
🔹 Bones pràctiques i casos d’èxit
🔹 Noves tecnologies aplicades al sector
🔹 Reptes compartits i solucions col·lectives

Amb la mirada posada en la sostenibilitat, l’eficiència i la innovació tecnològica, neix FRED-HUB, un ecosistema d’innovació oberta centrat en la refrigeració de la cadena del fred. Aquesta iniciativa, impulsada per la UPC, AKO i l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, integra i connecta empreses, universitats, startups, centres tecnològics i institucions públiques per donar resposta a les necessitats del sector agroalimentari i impulsar la digitalització i la col·laboració com a motors de canvi.

Per posar en comú els reptes i solucions de la cadena del fred, el FRED-HUB organitza el seu 1er Congrés el pròxim 5 de juny a les 9:30h, a la Sala Josep Lluís Palacios de Sant Pere de Ribes.

L’acte comptarà amb la participació d’autoritats com la Sra. Ana Herrera, alcaldessa St. Pere de Ribes, i representants d’AKO, de l’UPC, de CREDA, d’IRTA, d’INNOVACC, del Col·legi Enginyeria Informàtica Catalunya, de la Generalitat i del Ministeri d’Indústria.

Es duran a terme ponències d’experts en àmbits com el malbaratament alimentari i la intel·ligència artificial, així com espais de networking i una taula rodona tècnica.

Participar en aquest congrés és una oportunitat per obrir les portes al futur del sector, conèixer de primera mà la Fundació i la seva infraestructura, col·laborar i establir connexions amb empreses d’altres sectors, generar sinèrgies i obrir noves oportunitats de creixement i transformació. És una invitació a formar part d’un entorn col·laboratiu amb un alt potencial d’impacte econòmic, mediambiental i tecnològic.

Si el vostre interès és innovar, col·laborar i créixer en un mercat en constant transformació, el FRED-HUB és el lloc idoni per començar aquest camí.

Programa

Més detalls a www.fred-hub.org

Per a més informació contactar amb Adrià Valero Cateura avalero@innovacc.cat o al telèfon 972 27 25 97.

Clúster Digital de Catalunya, Food Retail, In-move, INNOVACC, INNOVI, juntament amb ICIL i amb el suport d’ACCIÓ, organitzen un nou esmorzar de feina emmarcat al SIL Barcelona.

Veure programa i inscripcions

With the support of:

El proper 17 de juny a Lleida, el Centre Tecnològic BETA organitza la segona jornada presencial de la Plataforma Catalana de Nutrients.

Una trobada per definir el model organitzatiu, les activitats prioritàries i les vies de finançament d’aquesta iniciativa que vol impulsar una gestió més sostenible dels nutrients a Catalunya.

La jornada inclourà:

Inscripcions obertes (places limitades)

Programa

Webinar de presentació del 71st International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST), que tindrà lloc a Girona a l’agost del 2025.
En aquesta sessió coneixeràs els avantatges de participar en aquest congrés de referència internacional, les oportunitats de networking i visibilitat, així com detalls clau per a assistents, col·laboradors i entitats interessades.

Programa 71st ICoMST (Girona 2025)

Format en línia per Microsoft Teams.

Enllaç: Presentació oficial 71st ICoMST – GIRONA 2025

Benvolgudes/benvolguts,
El dilluns 16 de juny de 2025 es farà l’Assemblea General d’INNOVACC
Lloc: Oller del Mas (Manresa)

(https://ollerdelmas.com/ca/) Carretera d’Igualada C-37z km 91, 08242 Manresa

Horari: 10.30h a 14.00h

Us hi esperem!

 

 

Sessió interclústers, adreçada a empreses agroalimentàries que vulguin conèixer casos reals d’impacte de la digitalització a les empreses i les oportunitats de finançament que hi ha actualment obertes.

Dimarts 6 de maig tindrà lloc una jornada de la fundació FREDHUB fundada per la UPC a Vilanova i la Geltrú l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i AKO, des d’INNOVACC col·laborarem per donar impuls a la innovació en l’àmbit de refrigeració de la cadena de fred en el sector agroalimentari .

Més informació a: https://fred-hub.org/

 

Els quatre clústers: i+Porc, INNOVACC, nagrifood i food+i, organitzen aquesta sessió el dia 15 de maig a la fira Food 4 Future de Bilbao. Us hi esperem !

 

Disposem d’invitacions gratuïtes pels dies 13,14 i 15 de maig per la Fira F4F, amb un codi, per a tots els socis interessats. Podeu demanar-lo al correu edorca@innovacc.cat, posant el nom, cognom i empresa o institució. Es donaran per rigurós ordre de recepció.

 

Us explicaran com funciona aquest ajut i escoltarem el testimoni de dues entitats que ja hi han participat, compartint la seva experiència i els beneficis obtinguts. Hi participaran:

A més, compartirem amb vosaltres la nova oferta formativa de microcredencials que estan desenvolupant a les universitats catalanes. Es tracta de formacions breu, pràctiques i altament especialitzades, pensades per  respondre a les demandes actuals del mercat laboral.

 

PROGRAMA

09.30h – Benvinguda

09.40h – Doctorats Industrials: línies generals

09.50h – Experiències d’empreses participants

10.20h – Taula rodona: conversa amb els testimonis

10.30h – Microcredencials: presentació general

10.45h – Experiència d’una universitat.

11.00h – Tancament

 

Podeu formalitzar la vostra inscripció a través del següent enllaç: https://forms.gle/9tCLDHxSFuzGofXZ7

Uns dies abans de la sessió, us farem arribar la convocatòria per accedir a la sessió:

magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram