Des d’INNOVACC estem organitzant la “2a NIT INNOVACC”, que es farà el dia 24 de juliol de 2025 a la Finca Les Brides de Les Preses (espai on es fa el festival Vallviva), on mitjançant activitats com el showcooking i la degustació de productes, es busca inspirar la creativitat i mostrar les últimes tendències en la producció de carn i proteïna alternativa, alhora que es proporciona un entorn distès i propici per a la interacció i la generació de noves oportunitats de col·laboració.
La 1a NIT es va fer el 17 de juliol de 2024 a Girona i aquest any es trasllada l’esdeveniment a la Garrotxa.
Es preveu que hi participin unes 150 persones del sector carni i de proteïna alternativa (propietaris i directius) de tota Catalunya, acompanyats d’algunes autoritats.
En aquesta edició estan previstes diferents activitats al llarg de l’acte. En primer lloc, tres associats del clúster INNOVACC: MAFRICA, NOEL i BATALLÉ mostraran diferents receptes en un showcooking espectacular, elaborant delicioses receptes amb productes de qualitat i del territori que et sorprendran. Els assistents podran degustar les receptes cuinades.
A més, tindrem la presència del reconegut cuiner i comunicador Pep Nogué, que t’aportarà la seva experiència i passió per la bona gastronomia.
A continuació, hi ha previst el sopar a peu dret. Durant el sopar, es farà una entrega de diferents premis, a empreses, entitats d’INNOVACC, reconeixent, per exemple, els socis més actius en activitats, jornades, projectes, etc. Posteriorment hi haurà un espectacle de teatre amb XOU IMPRO a càrrec Del Gremi i música en directe de Marc Kooel.
QUÈ ÉS LA NIT INNOVACC?
Des d’INNOVACC estem organitzant la “2a NIT INNOVACC”, que es farà el dia 24 de juliol de 2025 a la Finca Les Brides de Les Preses (espai on es fa el festival Vallviva), on mitjançant activitats com el showcooking i la degustació de productes, es busca inspirar la creativitat i mostrar les últimes tendències en la producció de carn i proteïna alternativa, alhora que es proporciona un entorn distès i propici per a la interacció i la generació de noves oportunitats de col·laboració.
La 1a NIT es va fer el 17 de juliol de 2024 a Girona i aquest any es trasllada l’esdeveniment a la Garrotxa.
Es preveu que hi participin unes 150 persones del sector carni i de proteïna alternativa (propietaris i directius) de tota Catalunya, acompanyats d’algunes autoritats.
En aquesta edició estan previstes diferents activitats al llarg de l’acte. En primer lloc, tres associats del clúster INNOVACC: MAFRICA, NOEL i BATALLÉ mostraran diferents receptes en un showcooking espectacular, elaborant delicioses receptes amb productes de qualitat i del territori que et sorprendran. Els assistents podran degustar les receptes cuinades.
A més, tindrem la presència del reconegut cuiner i comunicador Pep Nogué, que t’aportarà la seva experiència i passió per la bona gastronomia.
A continuació, hi ha previst el sopar a peu dret. Durant el sopar, es farà una entrega de diferents premis, a empreses, entitats d’INNOVACC, reconeixent, per exemple, els socis més actius en activitats, jornades, projectes, etc. Posteriorment hi haurà un espectacle de teatre amb XOU IMPRO a càrrec Del Gremi i música en directe de Marc Kooel.
▶ Vols patrocinar la 2a NIT INNOVACC? clica here
Nota: Retransmissió de l’acte en directe mitjançant pantalla gegant. Posteriorment es farà difusió de la gravació.
Amb el suport d’:
Vols accelerar el creixement de la teva empresa?
Guanyar dimensió és clau per al futur de la teva empresa. Si vols conèixer diferents estratègies i metodologies de la mà de consultors acreditats, participa en aquesta sessió pràctica en la que podràs:
A més, també podràs conèixer de quina manera dues empreses catalanes del sector de l’alimentació, Familia Torres i Splendid Foods (sòcia d’INNOVACC), posen en pràctica les seves estratègies de creixement. Dos empreses de sectors i dimensions diferents que explicaran com han crescut i han guanyat dimensió.
Aquest taller pràctic forma part del nou Servei de Creixement empresarial d’ACCIÓ, que té per objectiu impulsar iniciatives per aconseguir que les empreses assoleixin una dimensió òptima per ser més competitives.
Lloc: Passeig de Gràcia, 129, Sala InterACCIÓ, Barcelona
Organizes:
Tens una experiència en economia social que voldries compartir?
Un projecte que pot inspirar?
O potser una inquietud sobre el futur del sector agroalimentari?
Des de la Cambra de Comerç de Barcelona, et convidem a una jornada presencial que va més enllà d’un taller: un espai per connectar, escoltar i cocrear entre agents compromesos amb la transformació social del sector agroalimentari.
En el marc del projecte europeu ENACT, aquesta trobada està pensada per a persones com tu, que formeu part de l’economia social, esteu i/o voleu impulsar projectes amb impacte real en la cadena de valor agroalimentària.
Explorarem plegats:
🔹 Bones pràctiques i casos d’èxit
🔹 Noves tecnologies aplicades al sector
🔹 Reptes compartits i solucions col·lectives
Amb la mirada posada en la sostenibilitat, l’eficiència i la innovació tecnològica, neix FRED-HUB, un ecosistema d’innovació oberta centrat en la refrigeració de la cadena del fred. Aquesta iniciativa, impulsada per la UPC, AKO i l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, integra i connecta empreses, universitats, startups, centres tecnològics i institucions públiques per donar resposta a les necessitats del sector agroalimentari i impulsar la digitalització i la col·laboració com a motors de canvi.
Per posar en comú els reptes i solucions de la cadena del fred, el FRED-HUB organitza el seu 1er Congrés el pròxim 5 de juny a les 9:30h, a la Sala Josep Lluís Palacios de Sant Pere de Ribes.
L’acte comptarà amb la participació d’autoritats com la Sra. Ana Herrera, alcaldessa St. Pere de Ribes, i representants d’AKO, de l’UPC, de CREDA, d’IRTA, d’INNOVACC, del Col·legi Enginyeria Informàtica Catalunya, de la Generalitat i del Ministeri d’Indústria.
Es duran a terme ponències d’experts en àmbits com el malbaratament alimentari i la intel·ligència artificial, així com espais de networking i una taula rodona tècnica.
Participar en aquest congrés és una oportunitat per obrir les portes al futur del sector, conèixer de primera mà la Fundació i la seva infraestructura, col·laborar i establir connexions amb empreses d’altres sectors, generar sinèrgies i obrir noves oportunitats de creixement i transformació. És una invitació a formar part d’un entorn col·laboratiu amb un alt potencial d’impacte econòmic, mediambiental i tecnològic.
Si el vostre interès és innovar, col·laborar i créixer en un mercat en constant transformació, el FRED-HUB és el lloc idoni per començar aquest camí.
Més detalls a www.fred-hub.org
Per a més informació contactar amb Adrià Valero Cateura avalero@innovacc.cat o al telèfon 972 27 25 97.
El proper 17 de juny a Lleida, el Centre Tecnològic BETA organitza la segona jornada presencial de la Plataforma Catalana de Nutrients.
Una trobada per definir el model organitzatiu, les activitats prioritàries i les vies de finançament d’aquesta iniciativa que vol impulsar una gestió més sostenible dels nutrients a Catalunya.
La jornada inclourà:
Inscripcions obertes (places limitades)
Webinar de presentació del 71st International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST), que tindrà lloc a Girona a l’agost del 2025.
En aquesta sessió coneixeràs els avantatges de participar en aquest congrés de referència internacional, les oportunitats de networking i visibilitat, així com detalls clau per a assistents, col·laboradors i entitats interessades.
Programa 71st ICoMST (Girona 2025)
Format en línia per Microsoft Teams.
Enllaç: Presentació oficial 71st ICoMST – GIRONA 2025
Sessió interclústers, adreçada a empreses agroalimentàries que vulguin conèixer casos reals d’impacte de la digitalització a les empreses i les oportunitats de finançament que hi ha actualment obertes.