Premi Catalunya d’Ecodisseny 2025, premi convocat pel Departament d’Acció Climàtica, Agenda Rural i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, i amb la participació de l’Agència de Residus de Catalunya com a la secretaria tècnica.
Tota la informació està disponible a la pàgina web http://premiecodisseny.gencat.cat.
Taller per abordar els reptes en matèria de producció agroalimentària sostenible de l’Arc Mediterrani, que organitza la Generalitat de Catalunya.
Lloc: Sala Nau de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona
Aquesta jornada s’emmarca dins la Cimera Fam Zero, V Cimera Mundial de Regions sobre Seguretat i Sobirania Alimentària.
Confirmeu la vostra assistència abans del dia 25 de setembre, al correu: sdg_transferenciainnovacio.agricultura@gencat.cat
Ets una petita o mitjana empresa amb productes de qualitat? Vols descobrir diferents estratègies d’entrada al retail de l’alimentació?
Hi ha mercats amb entorns altament competitius degut a la pluralitat de la seva oferta. Això fa que petites i mitjanes empreses tingueu dificultats per destacar els vostres productes en canals de comercialització com el retail.
Participa en aquesta sessió virtual per conéixer i obtenir informació sobre el mercat del Regne Unit, França, Estats Units i Alemanya i el seu funcionament.
Una petita o mitjana empresa que elabora o comercialitza productes d’alimentació.
En aquesta sessió, coneixeràs:
Organitza: ACCIÓ
Els ajuts a projectes d’innovació tecnològica Green tenen per objectiu finançar projectes de transformació tecnològica mitjançant la incorporació de tecnologies verdes (TRLS 7-9) que generin productes, processos o serveis que estiguin alineats amb la reducció d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle i l’adaptació als impactes del canvi climàtic.
Una pime industrial o de serveis a la indústria.
Organitza: ACCIÓ
ACCIÓ t’acompanya en aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 450 organismes de suport a l’empresa en 50 països.
25 de SEPTIEMBRE de 2024 en Girona (Auditori Palau de Congressos)
Interempreses Media, editora de la publicació TecnoCARNE, i l’IRTA, Institut de recerca agroalimentari de reconegut prestigi mundial, organitzen la trobada de referència del sud d’Europa per al sector carni i de la proteïna alternativa. Una oportunitat per conèixer els darrers avenços d’una indústria en constant evolució que està generant un impacte sense precedents al sector alimentari.
Lloc: Auditori Palau de Congressos de Girona
Jornada per a directius/ves que co-organitzen des d’ACCIÓ amb IESE i Capitalisme Conscient els propers 18,19 setembre a Barcelona.
En el context de la creació de Valor Compartit es parlarà sobre com construir nous models de governança, incentius i propietat per tal de que les empreses millorin la seva contribució per reduir les desigualtats. Es comptarà amb ponents de prestigi internacional de Patagonia, la Universitat d’Oxford o la Copenhagen Business School, entre d’altres.
Aquí podeu veure el programa i fer la inscripció:
https://www.iese.edu/faculty-research/business-and-inequality-conference/
Saps com l’economia circular pot contribuir en la reducció d’emissions? Saps quines oportuntiats d’innovació empresarial ofereix l’economia circular?
L’economia circular pot contribuir en la reducció d’emissions i mitigar la vulnerabilitat de la UE en el subministrament de matèries primeres crítiques i cadenes de producció. També ofereix augmentar la productivitat dels recursos, reduir la dependència de recursos estratègics i accedir a nous mercats i clients.
En aquesta sessió virtual exploraràs:
Organitza: ACCIÓ
El curs, referent a la indústria càrnia, està centrat en la modernització i industrialització de la indústria en productes carnis i ofereix una revisió exhaustiva de tots els aspectes relacionats amb la tecnologia, la qualitat de la carn i dels productes carnis.
El Curs Internacional IRTA de Productes Càrnis se celebra del 4 al 22 de novembre a les instal·lacions de l’IRTA a Monells (Girona, Espanya).
El curs, dividit en sessions teòriques (60%) i sessions pràctiques (40%), serà impartit per professors especialitzats en tecnologia de la carn i productes carnis, i està format per 3 mòduls que es poden cursar conjuntament o per separat:
Mòdul 1
Tecnologia i qualitat de la carn i derivats carnis frescos.
Del 04 al 8 de novembre del 2024
Mòdul 2
Tecnologia d’embotits crus-curats i salaons.
De l’11 al 15 de novembre del 2024
Mòdul 3
Tecnologia de productes carnis cuits.
Del 18 al 22 de novembre del 2024
Organitza: IRTA
En un entorn empresarial cada vegada més globalitzat, l’expansió cap a nous mercats és essencial per la maximització d’oportunitats i el creixement de les companyies catalanes. Per fer-ho, les empreses exportadores han d’estar molt ben preparades i conèixer els requisits i barreres comercials que existeixen per a exportar o importar a determinats mercats.
En aquesta sessió podràs conèixer els serveis i eines que ACCIÓ posa a la teva disposició per capacitar la teva empresa i facilitar-te el camí cap a una internacionalització més eficient i exitosa.
Inscriu-te i podràs conèixer els detalls dels següents serveis:
Aprendràs com aquestes eines poden obrir noves fronteres per a la teva empresa i com aprofitar al màxim les oportunitats que el mercat internacional pot oferir. Tant si estàs en un procés d’internacionalització inicial com si ja estàs en un punt més avançat, apunta’t a aquesta sessió i troba l’empenta que la teva empresa necessita!
Organitza: ACCIÓ