Taller de l’estudi MEÆT PACK a RotorPrint

Go back

01/07/2024

Divendres 28 de juny, el Clúster del Packaging, INNOVACC i inèdit van organitzar una jornada a RotorPrint en el marc del projecte MEÆT PACK, per donar a conèixer els primers resultats i la validació de la iniciativa.

El projecte MEÆT PACK és una aposta col·laborativa entre el clúster INNOVACC i el Packaging Cluster per elaborar un estudi sectorial dels envasos carnis i de la proteïna alternativa en el context de l’Economia Circular i l’Ecodisseny, amb el suport d’inèdit per a desenvolupar la investigació i contingut del resultat del projecte: la guia sectorial. El projecte està finançat amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya dins la convocatòria de subvencions per a projectes de foment de l’economia circular 2022.

L’acte va començar amb la benvinguda per part de Rotor Print, Packaging Cluster i INNOVACC. A continuació es va donar pas a inèdit per a validar el projecte MEÆT PACK i realitzar un taller dinàmic amb els assistents.

Després de l’esmorzar networking, es va celebrar la jornada de portes obertes, que va permetre als assistents visitar les instal·lacions de l’empresa Rotor Print, empresa especialista en la fabricació i impressió d’envàs flexible de productes alimentaris, farmacèutics i industrials, sòcia del Clúster Packaging.

A la jornada hi van assistir una cinquantena de persones, entre elles representants dels socis d’INNOVACC: Sant Dalmai, Boadas 1880, Noel, Eurecat, Patel, Mafrica, Ecolignor, Friselva, Argal, Carburos Metalicos, Zyrcular Foods, Mapex, Espuña, BonÀrea, Joaquim Albertí i Vila Rovira.

magnifiercrossarrow-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram