L’objectiu d’aquest curs és proporcionar als assistents les eines necessàries per a la realització del sistema d’APPCC i Prerequisits en embotits crus curats.
El curs es farà en línia utilitzant la plataforma Teams excepte la darrera sessió, que es farà presencialment.
Lloc: En línia els dies 4, 11 i 18 de juny. Presencial el 25 de juny. Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà a la Finca Camps i Armet de Monells.
Calendari: 4, 11,18, i 25 de juny
Horari:
9.30 a 12.30 h sessions en línia
9.30 a 13.00 h sessió presencial
Professorat
Mònica Saltor i Jacas, consultora en Seguretat alimentària.
Veure programa
Podeu inscriure-us-hi a l’Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà a través de l’enllaç: https://forms.gle/9MfLreZERhHPxnzx9
Cost: dret d’inscripció 32€, segons l’Ordre ACC/54/2022
Organiza:
