Webinar sobre les últimes aplicacions i avenços en Biofermentación

←  Vuelve a la agenda

Webinar sobre les darreres tendències, aspectes tecnològics i avenços en Biofermentació i les seves noves aplicacions industrials disruptives en alimentació.

Vanesa Martinez Chamorro CEO del GRUPO CARINSA farà la presentació i explicarà l’estratègia de la companyia en biofermentació, juntament amb els seus clients B2B, per aconseguir productes nous al mercat.

El Dr. Javier Morán, soci i director de FOOD CONSULTING & ASSOCIATES SL i col·laborador de GRUPO CARINSA,  parlarà sobre les noves tendències i aplicacions dels microorganismes a escala industrial.

Organiza:

Connectar-se aquí

 

Calendario de Eventos

L Lun

M Mar

X Mié

J Jue

V Vie

S Sáb

D Dom

2 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

2 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

1 evento,

0 eventos,

5 eventos,

1 evento,

1 evento,

0 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

2 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

1 evento,

0 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram