Com mecanitzar la neteja a la indústria alimentària? Millora la productivitat reduint processos

←  Torna a l'agenda

La mecanització de la neteja en la indústria alimentària és clau per augmentar l’eficiència, la seguretat i la productivitat. En aquesta jornada, es
presentaran les opcions més avançades del mercat i els factors determinants per escollir la millor solució per cada indústria.

L’objectiu serà optimitzar els processos de neteja per tal d’incrementar la productivitat a la indústria alimentària i afavorir la sostenibilitat.

  • Totes les ponències aniran a càrrec de Marc Solench, direcció comercial i tècnica de DIBOSCH.

Veure programa

Inscripcions

Per a més informació: Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà.
Narcís Feliu, Tel.: 972 630 123
A/e: narcisfeliu@gencat.cat

Organitza: Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

Calendari de Esdeveniments

Dl Dl

Dt Dt

Dc Dc

Dj Dj

Dv Dv

Ds Ds

Dg Dg

1 esdeveniment,

2 esdeveniments,

1 esdeveniment,

2 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

2 esdeveniments,

0 esdeveniments,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

1 esdeveniment,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

1 esdeveniment,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram