Curs semi-presencial “Autocontrols per a petites i mitjanes indústries alimentàries”

←  Torna a l'agenda

El curs s’adreça als responsables d’establiments alimentaris i personal encarregat de la implantació i gestió dels sistemes d’autocontrol de petites empreses del sector alimentari.
L’objectiu d’aquest curs és proporcionar a les persones assistents les eines necessàries per desenvolupar i gestionar el sistema d’autocontrols de la seva empresa de manera pràctica i tenint en compte els possibles criteris de flexibilitat aplicables per a petites empreses.

Calendari: del 21 al 30 d’octubre
Horari:

  • Sessions on-line

dilluns 21, dimecres 23 i dilluns 28
d’octubre de 18.00 a 21.00 h

  • Sessió presencial
    dimecres 30 d’octubre de 17.00 a 20.00 h a l’Escola Agrària del Pallars

Veure programa

Inscripcions

 

 

Calendari de Esdeveniments

Dl Dl

Dt Dt

Dc Dc

Dj Dj

Dv Dv

Ds Ds

Dg Dg

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

2 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram