Dies: 10, 17, 24 i 31 d’octubre de 2024
Lloc: En línia els dies 10, 17 i 24 d’octubre. Presencial el 31 d’octubre, a l’Escola Agrària i
Alimentària de l’Empordà, Finca Camps i Armet de Monells.
El sector alimentari té una sèrie de requisits normatius, entre els quals els que es refereixen a l’etiquetatge.
Malgrat la legislació és coneguda per a tots, no sempre és fàcil d’interpretar i sorgeixen molts dubtes. Quina és la denominació del nostre producte? Com hem d’enumerar els ingredients? Si una matèria primera porta additius, els hem d’indicar a l’etiqueta? Com indiquem els al·lèrgens? Podem dir que n’hi pot haver traces “per si de cas”? Hem d’indicar la quantitat neta? I si envasem per unitats? Qui ha de constar com a responsable del producte? I si l’elabora un altre per a mi? És obligatori indicar els valors nutricionals dels productes i com els determinem? Podem dir que el nostre producte és “natural” o “artesà”? Hem d’indicar la caducitat o el consum preferent?
Aquest curs és un taller teòric i pràctic que s’adreça a responsables tècnics d’indústries alimentàries. Es relacionaran els continguts amb exemples pràctics d’acord amb els interessos i sectors d’activitat representats.
Veure programa
El curs es farà en línia utilitzant la plataforma Teams excepte la darrera sessió, que es farà presencialment.
Podeu inscriure-us-hi a l’Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà a través de l’enllaç:
https://forms.gle/NunbwaP3asXUdQL5A
Organitza: