Experiències de valorització de residus de la indústria agroalimentària (BiocircularCap)

←  Torna a l'agenda

Des de la producció d’aliments fins al consumidor final es perden molts recursos valuosos, però la complexi-tat del sistema agroalimentari ofereix oportunitats per implementar models de bioeconomia i economia circular que aprofitin millor aquests recursos. Es duran a terme visites a casos d’èxit en gestió innovadora de residus de la industria càrnica.
Aquesta activitat s’engloba en el projecte de capitalització i transferència BiocircularCap, que té com a objectiu disseminar els resultats dels Grups Operatius, fomentar l’intercanvi de coneixements i donar visibilitat a innovacions que fomenten la sostenibilitat en el sector agroalimentari.
Actuació finançada a través de l’Operació 01.02.01 (ajuts a les activitats de demostració) del PDR de Catalunya 2014-2022.

Organitza: Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

Programa

Inscripcions

Calendari de Esdeveniments

Dl Dl

Dt Dt

Dc Dc

Dj Dj

Dv Dv

Ds Ds

Dg Dg

1 esdeveniment,

1 esdeveniment,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

2 esdeveniments,

0 esdeveniments,

2 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

1 esdeveniment,

1 esdeveniment,

1 esdeveniment,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

1 esdeveniment,

1 esdeveniment,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram