Formació: Qualitat en la indústria alimentària

←  Torna a l'agenda

La llei 14/2003 de Qualitat agroalimentària de Catalunya estableix que els operadors alimentaris han de disposar d’un sistema de control de qualitat intern per garantir la qualitat dels aliments que comercialitzen.
Aquest curs es basa en la “Guia per a la implantació d’un sistema de control de la qualitat a les petites i mitjanes empreses agroalimentàries, DARP, 2017”, i donarà orientacions per estructurar un sistema d’autocontrol que compleixi amb els requisits obligatoris definits per la Llei, i altres que no són obligatoris però sí recomanables. També es donaran algunes directrius per a la gestió conjunta de la qualitat i de la seguretat alimentària, amb la metodologia APPCC.

Aquest curs s’adreça a responsables i tècnics de petites i mitjanes empreses alimentàries.

Curs semipresencial

Més informació i programa

Podeu inscriure-us-hi a l’Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà a través de l’enllaç:  https://forms.gle/1bz2cfFZTnkoUEuT7

Calendari de Esdeveniments

Dl Dl

Dt Dt

Dc Dc

Dj Dj

Dv Dv

Ds Ds

Dg Dg

2 esdeveniments,

2 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram