Dia: 14 de febrer de 2024
Lloc: Parc AgroBioTech, Lleida
Horari: 11.00h a 13.30h
PROGRAMA
11:00h Benvinguda i obertura de l’esdeveniment
Sr. Joan Mas i Albaigès, director del CIDAI i cap de l’Àrea Digital d’Eurecat.
Sra. Glòria Cugat, subdirectora general de Transferència i Innovació Agroalimentària de la Generalitat de Catalunya.
Sr. Lluís Juncà Pujol, director general d’Innovació, Economia Digital i Emprenedoria de la Generalitat de Catalunya. (vídeo)
Il·lm. Sr. Jordi Verdú, diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.
11:15h Projectes d’alt Impacte en l’àmbit agroalimentari.
“Solucions tecnològiques en el sector agroalimentari”. Pol Torres, investigador de la Unitat d’Intel·ligència Artificial Aplicada d’Eurecat.
“Estudis de salut i benestar animal”. Mili Voltes, cap del Servei d’Alimentació Animal i Seguretat de la Producció Ramadera de la Generalitat de Catalunya.
“Suport a la decisió en l’aplicació d’antibiòtics en explotacions ramaderes”. Dante Conti, investigador d’IDEAI-UPC.
“Proposta metodològica AI LAB: Territori, Dades, model de governança i model de negoci”. Fernando Vilariño, director associat del CVC.
“Digitalització del sector porcí”. Pol Llagostera, investigador de la UdL i representant del CEP.
“Una xarxa neuronal pel seguiment i mètriques individualitzades”. Coen Antens, investigador del CVC.
“Desenvolupament d’una prova de concepte d’espai de dades”. Roberto García, professor del Departament d’Enginyeria Informàtica de la UdL.
“Model de governança i model de negoci”. David Avaro, tècnic de l’Oficina de Transferència Tecnològica del BSC.
12:45h Preguntes i properes accions
13:00h Aperitiu & Networking
13.30h Fi de l’acte