Des d’INNOVACC Clúster Català de la Carn i la Proteïna Alternativa, juntament amb ACCIÓ i Roots for Sustainability (R4S), s’està impulsant un nou projecte d’Entrenament en Valor Compartit per a tots els associats que hi desitgin participar.
Us invitem a la sessió online de llançament, que està programada pel dijous 24 d’octubre de 10:00 a 11:30h i que es durà a terme juntament amb ACCIÓ i l’equip de consultoria de R4S.
El projecte destaca com una iniciativa pionera, que s’emmarca en l’aposta d’ACCIÓ per l’estratègia de valor compartit i sostenibilitat corporativa com a eix de millora de la competitivitat empresarial. És per això que el projecte està 100% finançat per ACCIÓ. Els beneficis esperats per a les empreses que finalitzin el projecte són, entre d’altres, un diagnòstic en sostenibilitat transversal per a conèixer el punt de partida, la identificació de millores operatives i estratègiques a implementar en sostenibilitat o un millor posicionament per a l’obtenció de futurs incentius públics que valorin la generació i mesura del valor compartit. Inscripció dia 24/10/2024 Remarcar que la participació en la sessió de llançament no us compromet a res, és simplement una sessió per exposar-vos els objectius i la metodologia del projecte i resoldre tots els vostres dubtes. Durant el que queda del 2024 i el primer semestre del 2025 les empreses podran participar a les següents sessions del programa d’entrenament. Esperem que sigui del vostre interès i davant de qualsevol dubte, estem a la vostra disposició.
En línia Des de l’Institut Cerdà, han col·laborat amb l’Agència de Residus de Catalunya en la posada en marxa de la nova Plataforma de Simbiosi Industrial de Catalunya, iniciativa pionera […]
Premi Catalunya d’Ecodisseny 2025, premi convocat pel Departament d’Acció Climàtica, Agenda Rural i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, i amb la participació de l’Agència de Residus de Catalunya com […]
Taller per abordar els reptes en matèria de producció agroalimentària sostenible de l’Arc Mediterrani, que organitza la Generalitat de Catalunya. Lloc: Sala Nau de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona […]
8, 9 i 10 d’octubre se celebrarà a Lleida la 5a Conferència Europea sobre el Fòsfor Sostenible. Aquest esdeveniment internacional de gran rellevància es duu a terme per primera vegada […]
Seminari online per la plataforma: Zoom Punts a destacar del seminari : Exploració del concepte d’Smart Specialisation: Entendre el concepte i la seva importància en donar forma a la innovació […]
Molts dels residus de la indústria alimentària, contenen compostos bioactius d’alt valor nutricional i farmacològic. Recuperar-los pot transformar els residus en subproductes valuosos i promoure models de producció sostenible. A […]
Dies: 10, 17, 24 i 31 d’octubre de 2024 Lloc: En línia els dies 10, 17 i 24 d’octubre. Presencial el 31 d’octubre, a l’Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà, […]
Jornada per posar en contacte el món de la recerca i l'entorn empresarial, mostrant l'ampli ventall de tecnologies, serveis i idees innovadores generades al campus de la UAB. Per poder […]
En aquesta jornada es complementaran els conceptes bàsics del Lean Manufacturing com l’esperit Kaizen, la identificació de malbarataments en processos i organitzacions i el Sistema de Gestió Lean, amb els […]
Des de la producció d’aliments fins al consumidor final es perden molts recursos valuosos, però la complexi-tat del sistema agroalimentari ofereix oportunitats per implementar models de bioeconomia i economia circular […]
Aquesta jornada està adreçada a responsables de qualitat i de benestar animal d’escorxadors, a serveis veterinaris oficials i a tot el sector interessat en l’aplicació de la intel·ligència artificial en […]
Actualment, a Catalunya, un dels principals reptes és reduir l’impacte ambiental del sector agroramader i augmentar la sostenibilitat. Una estratègia clau és millorar la gestió de les dejeccions ramaderes, valoritzar-les […]
L’eclosió de les tecnologies d’intel·ligència artificial obre la porta a una revolució comunicativa. Les múltiples solucions ja disponibles, moltes d’elles accessibles a nivell d’usuari, permeten crear continguts, adaptar-los, divulgar-los i […]
Des d’INNOVACC Clúster Català de la Carn i la Proteïna Alternativa, juntament amb ACCIÓ i Roots for Sustainability (R4S), s’està impulsant un nou projecte d’Entrenament en Valor Compartit per a tots els associats que hi […]