Webinar sobre les últimes aplicacions i avenços en Biofermentación

←  Torna a l'agenda

Webinar sobre les darreres tendències, aspectes tecnològics i avenços en Biofermentació i les seves noves aplicacions industrials disruptives en alimentació.

Vanesa Martinez Chamorro CEO del GRUPO CARINSA farà la presentació i explicarà l’estratègia de la companyia en biofermentació, juntament amb els seus clients B2B, per aconseguir productes nous al mercat.

El Dr. Javier Morán, soci i director de FOOD CONSULTING & ASSOCIATES SL i col·laborador de GRUPO CARINSA,  parlarà sobre les noves tendències i aplicacions dels microorganismes a escala industrial.

Organitza:

Connectar-se aquí

 

Calendari de Esdeveniments

Dl Dl

Dt Dt

Dc Dc

Dj Dj

Dv Dv

Ds Ds

Dg Dg

1 esdeveniment,

1 esdeveniment,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

2 esdeveniments,

0 esdeveniments,

2 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

1 esdeveniment,

1 esdeveniment,

1 esdeveniment,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

1 esdeveniment,

1 esdeveniment,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram