XXII EDICIÓ DEL CURS EN TECNOLOGIA DE PRODUCTES CARNIS

←  Torna a l'agenda

El curs, referent a la indústria càrnia, està centrat en la modernització i industrialització de la indústria en productes carnis i ofereix una revisió exhaustiva de tots els aspectes relacionats amb la tecnologia, la qualitat de la carn i dels productes carnis.

El Curs Internacional IRTA de Productes Càrnis se celebra del 4 al 22 de novembre a les instal·lacions de l’IRTA a Monells (Girona, Espanya).

El curs, dividit en sessions teòriques (60%) i sessions pràctiques (40%), serà impartit per professors especialitzats en tecnologia de la carn i productes carnis, i està format per 3 mòduls que es poden cursar conjuntament o per separat:

Mòdul 1
Tecnologia i qualitat de la carn i derivats carnis frescos.
Del 04 al 8 de novembre del 2024

Mòdul 2
Tecnologia d’embotits crus-curats i salaons.
De l’11 al 15 de novembre del 2024

Mòdul 3
Tecnologia de productes carnis cuits.
Del 18 al 22 de novembre del 2024

Més informació

Inscripcions

Organitza: IRTA

Calendari de Esdeveniments

Dl Dl

Dt Dt

Dc Dc

Dj Dj

Dv Dv

Ds Ds

Dg Dg

1 esdeveniment,

2 esdeveniments,

1 esdeveniment,

2 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

2 esdeveniments,

0 esdeveniments,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

1 esdeveniment,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

1 esdeveniment,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram