Baixar programa amb pdf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Es vol identificar les 10 empreses més disruptives del 2024.

Busquem empreses dinàmiques, que s’atreveixin a desenvolupar solucions disruptives, transformadores i que ambicionin impactar positivament a la societat. Totes les companyies constituïdes amb seu operativa a Catalunya són elegibles, tant startups com empreses consolidades.

Les companyies seleccionades formaran part de la comunitat d’empreses líders en disrupció. A més, gaudiran de màxima visibilitat, reconeixement, formació de primer nivell i connexió que els obriran les portes a noves oportunitats de negoci.

Més informació

La data límit per presentar-se és el proper dimarts 5 de març. És un procés molt senzill que expliquem a la mateixa web.

Per qualsevol informació addicional podeu contactar amb cataloniaexponential.accio@gencat.cat.

Aquesta convocatòria pretén impulsar una producció agroalimentària més sostenible. Vol donar suport a projectes que contribueixin a l’enfortiment del sector, concretament a empreses que emprenguin projectes de digitalització i sostenibilitat.

*Es preveu torn de preguntes després de cada intervenció.

En el cas que estigueu interessats en participar a la jornada, de manera presencial o online, podeu omplir el formulari d’inscripció en AQUEST ENLLAÇ. Una vegada estigueu dins, procediu clicant a “Conseguir entradas”. L’entrada és gratuïta.

 

 

L’Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà us proposa una nova jornada en el sector agroalimentari. 

La comunicació 2022/C 355/01 dona indicacions per a la correcta implantació d’un sistema d’autocontrol basat en l’APPCC i la flexibilitat respecte la seva aplicació a determinades empreses alimentàries.
La comunicació 2020/C 199/01, proporciona criteris i directrius a les quals els minoristes es poden acollir per tal de facilitar-los l’aplicació dels principis de l’APPCC.
Es revisaran aquests documents i altres recursos perquè petits operadors i minoristes gestionin adequadament la seguretat alimentària.
Aquesta és la segona d’una sèrie de tres jornades que tenen l’objectiu de revisar els requisits d’higiene i autocontrol i les possibilitats de flexibilització.

Veure programa i inscripcions

Et dediques a la transformació, conservació i embalatge de productes alimentaris? Vols conèixer nous mercats amb un alt potencial per continuar creixent?

Connecta’t a aquesta sessió informativa per conèixer tots els detalls de la missió inversa virtual del sector del foodprocessing i packaging 2024.

Aquesta missió té com a objectiu posar en contacte a empreses catalanes amb diferents distribuïdors, importadors, agents i grans clients finals de 17 països: Corea, Indonèsia, Tailàndia, Malàisia, Índia, l’Uzbekistan, Panamà, Xile, Perú, Argentina, Kènia, Ghana, Polònia, Croàcia, Romania, Regne Unit i Itàlia.

Durant la sessió descobriràs les oportunitats que aquests països et poden oferir, així com el funcionament de l’esdeveniment, el calendari i altres detalls pràctics. Un cop finalitzada la sessió, s’obrirà el procés d’inscripció.

Inscripció

Informació

Dates | Horaris

18 – 20 Març 2024
Horari: 10:00 h – 19:00 h

21 Març 2024
Horari: 10:00 h – 18:00 h

Ubicació: Fira de Barcelona Recinto Gran Via

Av. Joan Carles I, 64, 08908 L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona

En el marc de la Fira Alimentaria s’organitza, des d’IRTA, la jornada ‘Red to green meat: el valor de la sostenibilitat’, el proper 20 de març a les 11.00 a la Sala Conference by Acciona del Alimentaria Hub (Pav.5).

El saló Alimentaria 2024, que obrirà les portes del 18 al 21 de març al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, es convertirà una vegada més en la plataforma referent per als negocis i la internacionalització de la indústria càrnia.
En aquest marc, l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), en coordinació amb Alimentaria Exhibitions, organitzarà una jornada exclusiva en la qual es debatrà sobre com hem de continuar produint carn de qualitat i competitiva, en un entorn canviant on el consumidor i l’administració ens demana de fer-ho d’una forma més sostenible, el que condicionarà el futur del nostre sector.
Per exposar aquesta visió, s’ha programat una taula rodona, a la qual et proposem participar-hi, moderada pel director general de l’IRTA, Josep Usall, i composta per noms referents del món productiu, la distribució, la ramaderia i la ciència: Sergio Samper, CEO de Grupo Jorge; Albert Morera, director de la Divisió Porcina de Vall Companys; Josep Maria Bonmatí, director general de l’AECOC; Dolors Puyol, gerent de Premier Pigs; i Sara Bover, cap del programa Funcionalitat i Seguretat Alimentàries i del programa Qualitat i Tecnologia Alimentàries de l’IRTA.

Les places són limitades, per aquest motiu es recomana, si us plau, formalitzar la teva inscripció en aquest enllaç utilitzant el codi AlimentariaMeat24, abans del 12 de març. En el supòsit de necessitar acreditació per accedir al recinte, pots fer-ho constar a la teva sol·licitud.

Data: dimecres, 13/03/2024
Lloc: Instal·lacions Parc Agrobiotech, Lleida

L’aigua, o més en concret la seva gestió, s’ha convertit en un dels factors clau i primordials en les activitats operatives i econòmiques de tot l’ecosistema agroalimentari influint de manera directa en el plantejament estratègic i funcional de tots els elements participants en la cadena agroalimentària.

L’objectiu de la jornada serà exposar, parlar, contrastar i debatre sobre la necessitat de gestionar, implicant a totes les empreses, organitzacions, entitats, administracions i altres elements participatius i influents sobre aquest input/recurs limitat, cada vegada més escàs i del tot necessari per a poder afrontar el proveïment d’aliments en una població mundial creixent.

Veure programa jornada tècnica de l’aigua

Organitza:

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i el Departament d’Empresa i Treball organitzen una sessió informativa per tal de:

Si t’interessa saber com et poden ajudar a reduir el consum d’aigua a la teva empresa, no et pots perdre aquesta sessió.

 

Més informació

Inscripció

“EXCLUSIU SOCIS INNOVACC”

Baixar programa amb pdf

magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram