Sigue abierto el plazo de presentación de candidaturas de los Premios Nacionales de Industria Conectada 4.0 hasta el 18 de junio a las 18:00 horas como fecha límite para su presentación.

Estos premios reconocen a aquellas organizaciones, empresas e industrias que hayan realizado un esfuerzo destacado en su transformación digital en dos modalidades: Gran Empresa Industrial y PYME Industrial.

¡No dejes pasar esta oportunidad y presenta tu candidatura!

A través de la sede electrónica del MInisterio de Industria y Turismo

Más información sobre los premios.

Del 11 al 13 de junio en Málaga habrá el mayor evento internacional líder en tecnologías exponenciales del que MINISTERIO DE INDUSTRIA Y TURISMO somos Partners Estratégicos, donde la inteligencia artificial cobra el mayor de los protagonismos, y en el que te ofrecemos la posibilidad de participar Gratuitamente, con un Premium VIP Pass gratuito, valorado en 675€.

DES cuenta con unas magnitudes que le sitúan entre los grandes eventos tecnológicos del mundo con:

El Digital Business World Congress contará con más de 450 speakers internacionales de la talla de Wendy Hall, precursora de la World Wide Web; Sara García-Alonso, astronauta de la Agencia Europea; Neil Patel, gurú de marketing digital; Patrick Mushatsi, CEO de Sony; Idoia Salazar, Presidenta de OdiseIA, Alberto Granados, Presidente de Microsoft España; Millán Berzosa, ex de Google y Meta; Maria Weaver, Presidente de Warner Music y directivos de ING, Santander, Bizum, L’Oreal, Mango, Alibaba, Zalando, Nespresso, Leroy Merlin, Volkswagen, Iberia, Repsol, Cepsa, Mapfre, Ferrovial, Mahou SanMiguel, Coca-Cola, Toyota, Iberdrola o Tous presentarán sus mejores estrategias y casos de éxito en Inteligencia Artificial, Data, MarTech, Blockchain, Cloud y Ciberseguridad para cada industria.

Es un evento a la altura de los retos a los que nos tenemos que enfrentar las empresas, corporaciones, sector público y, en general, la economía europea si queremos mejorar nuestra posición en el mercado. Por todo ello DES se convierte en la cita imprescindible para cualquier directivo y profesional que quiera mejorar sus habilidades digitales e impulsar su negocio a una nueva dimensión.

Es por esto que es un placer trasladarte este código de invitación Premium VIP de 3 días.

Inscripcion

Inscripció al correu: ipuig.ex@cambrabcn.cat

Organitza: Llotja de Contractació i Mercat en Origen VIC i Cambra de Barcelona, col·labora Ajuntament de Vic i Banco Sabadell i patrocina Grup Gepork (Gepork | Centauro | Bionet), Zoetis i Fatro Ibérica.

Considerant les preocupacions que sorgeixen al sí del sector agroalimentari pel que fa a la complexitat en la gestió administrativa, aquesta jornada
pretén explorar les directrius marcades per idear estratègies per abordar aquest repte.

Concretament, en aquesta jornada es posarà el focus en la simplificació dels tràmits i l’adopció de tecnologies digitals, buscant millorar l’eficiència i optimitzar els resultats. Es farà tant des de la vessant de la divulgació de les solucions que existeixen com des del diàleg des de diferents punts de vista i experiències reals personals.

Veure programa

Inscripcions

Organitza:

Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà

 

Programa pdf

Inscripció

El proper 28 de juny hem organitzat, en el marc del projecte MEÆTPACK, un taller a les instal·lacions de Rotor Print, on es presentaran els primers resultats de l’estudi de packaging sostenible del sector carni i de la proteïna alternativa, i seguidament es visitaran les instal·lacions del fabricant d’envasos RotorPrint.

El taller està pensat per empreses i entitats dels 3 sectors: packaging, carni i de la proteïna alternativa i reciclatge i final de vida.

PROGRAMA

09.30h – Benvinguda per part del Packaging Cluster i d’INNOVACC

10.00h – Presentació i validació MeætPack, per part d’inèdit

11.30h – Pausa cafè

12.00h – Visita instal·lacions RotorPrint

13.00h – Cloenda


El projecte, d’economia circular, és executat pel Packaging Cluster i INNOVACC, juntament amb inèdit, i és finançat amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya 2022.


LLOC: Rotor Print, Carrer del pont 2, 08516 Olost, Barcelona

Us esperem el proper 28 de juny a les 9.30h a RotorPrint!

 

Els dies 11 i 12 de juny, Barcelona acollirà la segona edició del Congrés Catalunya Circular, la cita anual dels agents de l’àmbit públic, privat i del tercer sector compromesos amb la consolidació de l’economia circular a Catalunya.

El II Congrés Catalunya Circular es desenvoluparà a l’INEFC Campus Barcelona (av. de l’Estadi, 12-22) de Barcelona.

El dia 11 de juny comptarà amb ponències, taules rodones, networking i sessions sectorials sobre envasos i embalatges, el del tèxtil i moda, el de la gestió dels residus i el de la construcció.

El dia 12 de juny, en grups reduïts de 25 persones, es visitaran empreses del territori per conèixer de primera mà els seus projectes, les seves instal·lacions i els seus responsables.

Us podeu inscriure i fer la preserva de la vostra plaça a través del Formulari d’Inscripció II Congrés Catalunya Circular

La inscripció és gratuïta, amb dipòsit retornable per a la reserva de plaça de 10 € en cas d’assistir a la jornada del dia 11 i de 30 € addicionals en el cas de participar també en les visites del dia 12. Tot i així, la reserva per a les visites del dia 12 queda condicionada a motius logístics i d’aforament. Les persones seleccionades rebran un correu electrònic més endavant amb l’enllaç per fer el pagament del dipòsit retornable i confirmar la plaça

Un cop confirmada la vostra assistència al II Congrés Catalunya Circular, aquesta quantitat es retornarà automàticament. En cas de no poder assistir-hi i avisar abans del 5 de juny, també es retornarà l’import.


Per qualsevol dubte o incidència, podeu adreçar-vos a la bústia del II Congrés Catalunya Circular: catalunyacircular2024@events.cat.

 

La data límit de confirmació de participació al viatge serà el dia 24 de maig de 2024.

Inscripcions limitades a 25 persones (per ordre d’inscripció).

 

Format híbrid (presencial i virtual)

Comptareu amb un estand retolat amb el vostre logotip a l’Auditori-Palau de congressos de Girona de 9h a 14h i un estand virtual a la plataforma per publicar les vostres ofertes i obtenir els CV dels candidats/es de 9h a 18h.

Aquesta és la fira més multitudinària que organitzem per cercar talent de tots els perfils professionals i està oberta a totes les empreses gironines.

Save the date 6 de novembre 2024 i reserva el teu estand gratuït (capacitat d’estands és limitat), a través del següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdyfOW37PHKGPWVKU_GAuJ5D7BsHolKr8OwnRApT3nJ5ol1sw/viewform

 

Format híbrid i innovador.

Constarà d’una fira d’ocupació virtual durant tot el dia per captar talent universitari a través de la plataforma virtual, on els candidats/es provindran de totes les facultats de la UdG i dels seus màsters i postgraus:

Reserva el teu estand gratuït,  a través del següent enllaç:  Formulari sol.licitud Estand Empreses Fira TreballemGi UdG Trobada Alumni 06-06-2024

I a les 18h trobada presencial, aquelles empreses que així ho desitgeu, en l’acte de la 1a Trobada Alumni, espai de Networking/còctel  (sense estand físic) entre el món universitari, l’econòmic i alumni UdG a l’Aula Magna Modest Prats.


TREBALLEMGI FIRA D’OCUPACIÓ GIRONA 06/11/24

Format híbrid (presencial i virtual)

Comptareu amb un estand retolat amb el vostre logotip a l’Auditori-Palau de congressos de Girona de 9h a 14h i un estand virtual a la plataforma per publicar les vostres ofertes i obtenir els CV dels candidats/es de 9h a 18h.

Aquesta és la fira més multitudinària que organitzem per cercar talent de tots els perfils professionals i està oberta a totes les empreses gironines.

Save the date 6 de novembre 2024 i reserva el teu estand gratuït (capacitat d’estands és limitat), a través del següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdyfOW37PHKGPWVKU_GAuJ5D7BsHolKr8OwnRApT3nJ5ol1sw/viewform

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram