Els CAEs son documents que acrediten la disminució de consum energètic i d’emissions de diòxid de carboni (CO2) mitjançat la implantació de mesures d’estalvi i eficiència energètica.

A la jornada us explicarem els requisits, passos i beneficis d’obtenir els CAEs.

Veure Programa

Dona un cop d’ull al programa que tenim preparat per l’Assemblea General Extraordinària d’INNOVACC !

Us animem a venir-hi !

 

Descarrega’t el programa amb pdf 

Amb el suport de:

En aquesta jornada adreçada a productors i elaboradors posarem sobre la taula la situació actual. Es presentaran les tendències del consumidor final així com la línia dels estudis en la matèria. També es podran conèixer els preparats alimentaris substitutius de la proteïna animal que hi ha al mercat. Finalment es parlarà de l’etiquetatge i els valors nutricionals dels elaborats comparant amb la proteïna animal.

Veure programa pdf

A través de RuralCat: Inscripcions

Organitza:

Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i agenda Rural.

Serveis Territorials del DACC a Girona
Eva Torrentà
A/e: etorrenta@gencat.cat

Institut La Garrotxa

Institut la Garrotxa
Albert Faja
A/e: afaja@xtec.cat

Col·labora:

INNOVACC, ACCIÓ, Solina Ibérica SLU, Sequàlia

Coneixes les oportunitats que ofereix l’ecommerce internacional per al sector de l’alimentació?

Segons un estudi publicat per Statista el 2023, s’espera que el comerç digital d’alimentació experimenti un creixement mitjà del 25,2% anual fins al 2027, la qual cosa farà que esdevingui un dels sectors amb més potencial de desenvolupament.

Connecta’t a aquest seminari digital, on Jordi Ordóñez, cofundador de l’agència especialitzada en marketplaces All4Marketplaces, compartirà els factors clau per ajudar-te a decidir quins marketplaces internacionals val la pena explorar si ets una empresa d’alimentació. A més, tindràs l’oportunitat d’aprendre com avaluar-ne la rendibilitat.

Després, farem un viatge virtual als mercats del Regne Unit i dels Països Baixos, de la mà de les oficines d’ACCIÓ, on descobrirem les particularitats d’aquests països i ens presentaran alguns dels actors locals que conformen aquests dinàmics ecosistemes de venda online.

Finalment, tindràs l’oportunitat d’escoltar el testimoni d’una empresa del sector de l’alimentació que compartirà les seves experiències treballant amb marketplaces internacionals.

Veure programa

Inscripció

Organitza:

Vols conèixer com desenvolupar noves oportunitats de negoci en proteïna alternativa?

El sector alimentari es troba immers en un procés de transformació constant. L’increment demogràfic continu, la preocupació per la nutrició i la salut, la sostenibilitat o el benestar animal, són palanques de canvi que sembla evident que han arribat per quedar-s’hi.

En parlarem en aquesta jornada a través de debats sectorials i de compartir trajectòries empresarialstant de Catalunya, com internacionals. Alhora, generarem un espai de debat i networking entre les empreses que hi assisteixin.

Veure programa

Inscripció

Organitza:

Podràs conèixer les convocatòries 2024 d’aquestes temàtiques, informar-te dels detalls i resoldre els teus dubtes. A més, si ja estàs preparant una proposta per presentar a alguna d’aquestes convocatòries i vols augmentar les teves probabilitats d’èxit al programa, t’oferim la possibilitat de sol·licitar una reunió individualitzada amb les NCPs (National Contact Point) d’aquestes temàtiques de CDTI i ACCIÓ. Et donarem feedback per presentar una proposta guanyadora!

En el cas que t’interessi rebre aquesta revisió de proposta hauràs de marcar-ho en el formulari d’inscripció de l’esdeveniment i posteriorment t’apareixerà un enllaç a un formulari que hauràs d’omplir per sol·licitar la revisió de propostes amb ACCIÓ i CDTI.

I si no has participat mai en aquest tipus de convocatòries i no saps per on començar, t’explicarem els serveis de suport que ofereix ACCIÓ per acompanyar-te. També, coneixeràs casos d’èxit, s’explicarà la Horizon Results Platform, i podràs aprofitar la sessió per fer networking amb agents de l’ecosistema català interessats en Horizon Europe i altres Programes Europeus d’RDI.

Veure programa

Inscripció

Organitza:

El pròxim dimarts 28 de novembre, INNOVACC organitza juntament amb Agroalim – Cluster Agroalimentario de Nuevo León (Mèxic) un nou webinar per parlar d’ “ATRACCIÓ DE TALENT A LA INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA”.

 

Organitza:

 

 

Amb el suport d’

 

Webinar sobre les darreres tendències, aspectes tecnològics i avenços en Biofermentació i les seves noves aplicacions industrials disruptives en alimentació.

Vanesa Martinez Chamorro CEO del GRUPO CARINSA farà la presentació i explicarà l’estratègia de la companyia en biofermentació, juntament amb els seus clients B2B, per aconseguir productes nous al mercat.

El Dr. Javier Morán, soci i director de FOOD CONSULTING & ASSOCIATES SL i col·laborador de GRUPO CARINSA,  parlarà sobre les noves tendències i aplicacions dels microorganismes a escala industrial.

Organitza:

Connectar-se aquí

 

Webinar on explorarem les darreres tendències de la indústria alimentària i compartirem exemples d’èxit de marques que han sabut aprofitar aquestes tendències per captivar els consumidors i destacar en la seva categoria.

magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram