El dilluns dia 16 de desembre de 2024 es va realitzar l’Assemblea General Extraordinària d’INNOVACC, amb la participació de més de 70 persones. El lloc escollit per aquest any va ser l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona.
L’alumnat de les diferents àrees del centre (gestió d’allotjaments turístics, pastisseria, serveis, direcció i els alumnes de 2n de cuina) va tenir l’oportunitat de participar en l’organització de la jornada realitzant així una pràctica real d’un esdeveniment.
Després de la recepció dels assistents a l’Assemblea General i del coffee break, la jornada va continuar a la sala d’actes de l’escola on el director el sr. Jordi Garcia ens va donar la benvinguda i tot seguit, el president d’INNOVACC, Esteve Espuña i el gerent del clúster Eudald Casas van fer una breu introducció.
L’Assemblea es va començar amb la presentació dels 12 nous socis d’INNOVACC del segon semestre de 2024:
Seguidament es va aprovar la modificació del reglament de règim intern d’INNOVACC on es van establir noves quotes anuals d’associat pel 2025, que seran les següents:
També es va aprovar que les factures de la quota anual s’emetrien el mes de gener de 2025.
Posteriorment es va explicar l’estat de comptes de l’associació del 2024 i es va aprovar el pressupost previst per l’any 2025.
A continuació es van presentar els nous projectes aprovats del clúster. Aquí us deixem una taula resum:
Tot seguit els associats van poder escoltar 3 ponències de casos d’èxits de projectes coordinats per INNOVACC. Aquí us deixem el resum dels projectes:
A continuació vam poder escoltar a Alicia Canut Álvarez, gerent del clúster convidat, i+Porc | Clúster Español de Productores de Ganado Porcino, que ens va explicar la seva experiència i bones pràctiques.
Per concloure l’Assemblea, es va dur a terme una sessió participativa, durant la qual els socis van posar de manifest diversos punts importants que cal continuar desenvolupant durant el 2025, com el de dinamitzar encara més el networking, organitzant més trobades i activitats amb altres clústers i sectors estratègics, assemblees, viatges, seminaris tècnics, entre d’altres.
Veure vídeo de la jornada
Veure presentació Assemblea
La jornada es va acabar dinant tots junts el menú de Nadal preparat pels alumnes de 2n de cuina de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona.
Moltes gràcies per la vostra participació.
Amb el suport de: