IMANcorp FOUNDATION finalista a millor fundació europea de l’any, a la categoria, diversitat i inclusió

Tornar enrere

13/09/2023

IMANcorp FOUNDATION, socia d’INNOVACC ha estat preseleccionada juntament amb set fundacions mes en la categoria “Fundació de l’Any” en els prestigiosos European Diversity Awards, que reconeixen aquelles organitzacions que tenen compromisos i impulsen accions que afavoreixen la diversitat i la inclusió a Europa i desenvolupem un paper important sobre la creació d’un món més inclusiu i just.

Aquesta nominació no seria possible sense suport de totes aquelles entitats i persones que creuen en la nostra missió, veritable motor de la fundació i que és essencial per al nostre creixement. De la mateixa manera, agraïm al suport de les nombroses empreses que donen suport a IMANcorp FOUNDATION i col·laboren en els nostres programes de sensibilització i diversitat centrats en la discapacitat amb la finalitat de generar entorns laborals més inclusius.

GRÀCIES!

El dia 10 de novembre de 2023, en un acte que tindrà lloc a Londres, se sabrà quina de les 8 fundacions rebrà el guardó, però estar entre els pocs finalistes, sens dubte, és un gran reconeixement.

Més informació aquí

https://imancorpfoundation.org/
magnifiercrossarrow-left
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram