INNOVACC formarà part de la Community de la Fira Food 4 Future Bilbao del 16-18 d’abril

Tornar enrere

21/02/2024

Recentment hem firmat un acord per formar part de la Community de la Fira Food 4 Future que s’organitza a Bilbao del 16-18 d’abril.

INNOVACC, organitzem una ponència el dia 16 d’abril a la tarda (16:30-17:30), a l’espai reservat per LIVESTOCK & MEAT sobre innovació, futur, canvi estratègic del sector carni i de proteïna alternativa.

Ponents:

  • Jaume Planella – NOEL ALIMENTARIA SAU
  • Xavier Rúbies – FRISELVA SA
  • Luis Ozcáriz – COCUUS System Ibérica SL

També, el clúster Nagrifood, està organitzant una visita guiada (d’1h-1h30), el dia següent, el 17 d’abril, per tot el recinte per els seus socis i els nostres i que si us interessa participar-hi només cal que ho digueu.

Juntament amb la Food 4 Future – Expo Foodtech 2024 també es celebrarà simultàniament a la BEC de Bilbao del 16 al 18 d’abril la Pick&Pack for Food Industry. Enmig dels dos pavellons, s’organitzen uns stands de cata de productes y, com a part de la Community, els nostres associats teniu l’opció de muntar un stand per oferir als visitants les vostres novetats en productes, en Packaging, etc. Això suposa un cost apart, en cas que us interessi, us podem demanar més informació.

  • A més a més, a INNOVACC disposem d’entrades disponibles per tots els socis que en vulgueu.

Amb el suport d’

magnifiercrossarrow-left
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram