INNOVACC visita la Fira Alimentaria Foodtech i organitza una jornada amb diferents associats del clúster

Tornar enrere

04/10/2023

El passat dimarts 26 de setembre Innovacc va visitar la Fira Alimentària Foodtech. A primera hora es van visitar diferents estands de socis del clúster i veure quines novetats presentaven a la fira, fer una mica de balanç i seguiment d’aquest any 2023. Vam poder saludar de primera mà les empreses Solina Ibérica SLUMecàniques Pujolàs SLLenz-Instruments SLAstech Food Machinery SL,Inndeo Proyectos Industriales SL (INSPECTRA)Xuclà Mecàniques Fluvià SATrades SA, GasN2itrogen SLNevitec Vision Technologies SLCunovesa SLOlotinox SAIRTACHRISTEYNS España SLUDinox SLMimasa Washtech SLUValidatech SL CSB-System España SL.

Seguidament, es va portar a terme la Jornada d’innovació contínua al clúster carni i de proteïna alternativa, en la que hi van participar 6 dels nostres associats explicant els seus casos d’èxit: Dinox SL, Mimasa Washtech SLU, Timpolot SL, Validatech SL, Nevitec Vision Technologies SL i CSB-System España SL. Els ponents van explicar un cas d’èxit però alguns d’ells també disposaven estand dins la fira. La jornada tractava d’innovació, seguretat alimentària i la digitalització són tres factors claus molt importants en el sector alimentari i els casos presentats es van centrar en la millora de les neteges de maquinària i elements necessaris com són les caixes de carn, traçabilitats a través de tecnologia, visió artificial com a eina per a detectar i identificar diferents reptes, sistemes de millora de maquinària existents (reVamping) i robotització cap a la transformació digital.

Amb el suport d’:

magnifiercrossarrow-left
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram