Jornada “Impulsant la Innovació: Intel·ligència Artificial a la Indústria Càrnia del Futur” a Vic organitzada per INNOVACC

Tornar enrere

30/05/2024

El passat dijous 23 de maig de 2024, a l’Edifici El Sucre de Vic va acollir la jornada “Impulsant la Innovació: Intel·ligència Artificial a la Indústria Càrnia del Futur”, organitzada per INNOVACC i amb el suport de la Diputació de Girona, la Cambra de Comerç de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. L’esdeveniment, que va reunir experts i professionals del sector, va explorar les aplicacions de la intel·ligència artificial (IA) en la indústria alimentària, posant en relleu els avenços tecnològics que estan transformant el sector.

Esteve Espuña, President d’INNOVACC, va donar la benvinguda als assistents, seguit d’Àngel Marín de la Fundació i2CAT, qui va introduir els conceptes bàsics de la IA en el sector alimentari. Joan Caba d’iClotet va demostrar com la IA pot validar la qualitat dels productes, mentre Pau Ayats d’Astech va mostrar aplicacions en la maquinària alimentària.

També, en Marc Artigas i l’Eduard Aran d’Inforolot van explicar la integració de la IA a l’ERP Microsoft Business Central per a la predicció de compres. La jornada va concloure amb Nil Palau de Validatech, que va presentar un cas pràctic de Deep Learning aplicat a la producció de carn envasada.

Finalment, es va tancar la jornada amb una visita al HUB Cambra Digital Vic, una iniciativa territorial que té com a propòsit facilitar la col·laboració entre empreses, impulsar la creació i el desenvolupament de projectes, i fomentar la generació de noves iniciatives.

Veure presentacions:

Organitzat:

Amb el suport de:

Col.labora:

magnifiercrossarrow-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram