Aquest mes de desembre vam organitzar, conjuntament amb el Clúster Food Retail de Catalunya i Energy Tools, la jornada de “LES CAEs I LA PETJADA DE CARBONI: PER UN FUTUR MÉS NET A LA INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA”, per ensenyar a tots els assistents a transformar l’eficiència energètica en diners per les seves empreses.
Es va obrir la jornada amb la presentació de la nova convocatòria d’Ajuts Grups Operatius 2024-2026, on també es van presentar projectes d’èxit en aquest àmbit. Aquesta part va anar a càrrec de l’Anna Carabús, del Catalonia Food Retail i la Mariona Pratdesaba, d’INNOVACC.
A continuació, des d’Energy Tools, en David Vila va presentar els serveis que podien oferir, la Sonia Díaz va explicar les CAEs: què són, com funcionen, les seves perspectives, etc. Finalment, va concloure el bloc en Jordi Coll, exposant exemples pràctics i exemplificant com Energy Tools pot ajudar en aquest àmbit.
Finalment, a l’últim bloc de la jornada, a càrrec d’en Nacho Beneyto d’ENGLOBA CONSULTING PROFESSIONAL SERVICES SL, es va parlar de la petjada de carboni i la seva importància en el pla de sostenibilitat i de descarbonització.
Amb el suport d’