Notícies

Jornades d’Immersió Estratègica d’INNOVACC – 17 i 18 d’octubre 2019 al Castell de Montesquiu

Obertes les inscripcions per les Jornades d'Immersió Estratègica pels dies 17 i 18 d'octubre de 2019 al CASTELL DE MONTESQUIU (nord d'Osona) Cada 4 anys INNOVACC organitza aquestes...

Rafael Baró SA nou soci d’INNOVACC

Donem la benvinguda a l’empresa Rafael Baró SA que des de finals de juliol ja forma part dels socis d’INNOVACC ! Rafael Baró des del 1912 recull...

30/09/2019 Seminari tècnic: “Seguretat alimentària al sector carni” (Girona)

Dirigit principalment a: directors d'empresa i tècnics de qualitat, producció, manteniment i R+D+i del sector carni; i també a tècnics responsables en empreses de...

Projectes sol·licitats en la línia IRC 2019 d’ACCIÓ

INNOVACC va entregar a registre 6 sol·licituds d’ajut a la línia d’Iniciatives de Reforç de la Competitivitat 2019 d’ACCIÓ. A continuació es mostra un resum dels...

Júlia Sala, nova incorporació a la plantilla d’INNOVACC

Des de principis d’aquest mes de juliol a INNOVACC tenim nova companya de feina !   La Júlia Sala Rifà té 22 anys. Graduada en Ciència i...

Aquesta pàgina utilitza cookies tècniques i de personalització. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies

Esta página utiliza cookies técnicas y de personalización. Puede obtener más información en nuestra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies