Notícies

NOVA DATA! Jornada d’Immersió Estratègica d’INNOVACC

Inscripció obligatòria a: innovacc@olot.cat, fins al 16 desembre de 2019  Lloc: Restaurant La Deu d'Olot Preu socis d’INNOVACC: 100€ (pagament posterior a la jornada) Preu no socis: 150€ (pagament per avançat mitjançant transferència al compte...

Presentacions candidatures finalistes 3a edició Premi INNOVACC

El proper dia 25 de novembre es portaran a terme les presentacions de les candidatures finalistes de la 3a edició del Premi INNOVACC 2018-2019,...

Celebrat el seminari tècnic sobre Seguretat alimentària al sector carni

INNOVACC, amb la col·laboració de FECIC, va organitzar aquest dilluns 30 de setembre a l'Auditori Josep Irla de Girona el seminari tècnic sobre Seguretat...

Esteve Espuña escollit nou president d’INNOVACC

El dia 25 de setembre de 2019, en reunió de Junta Directiva d’INNOVACC celebrada a Olot, es va escollir al Sr. Esteve Espuña, representant...

Retorn dels resultats de l’avaluació de clústers: “Els socis valoren l’equip de gestió dels...

Marc Sansó, gestor de projectes de clústers a ACCIÓ, va liderar una sessió específica de treball entorn als resultats del darrer procés d’avaluació de...

Aquesta pàgina utilitza cookies tècniques i de personalització. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies

Esta página utiliza cookies técnicas y de personalización. Puede obtener más información en nuestra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies