Notícies

El mercat del sector carni demana envasos sostenibles per als seus productes

Clúster carni porcí "INNOVACC" i clúster de packaging Innovacc i el Packaging Cluster, en col·laboració amb l’IRTA i FECIC, van organitzar una sessió per explorar com la indústria càrnia aposta...

Premio Alimentos de España Mejor Jamón 2020 – Nou termini per a la presentació...

Com a conseqüència de la declaració de l'estat d'alarma el passat 14 de març va quedar suspès el termini de presentació de sol·licituds al...

Webinars dels clústers catalans i ACCIÓ (juny-juliol)

05/06/2020 Repercussió en els models de negoci del nou escenari Covid. Antoni Flores, Conseller Delegat de Loop (confirmat) 17/06/2020 Lideratge enfocat al canvi 23/06/2020 Estratègia post-covid. Xavier Ferràs, ESADE...

Costa Food Group nou soci d’INNOVACC

Donem la benvinguda a l’empresa Costa Food Group que des de finals de maig ja forma part dels socis d’INNOVACC ! La història de Costa Food Group...

Aquí teniu el vídeo del seminari on-line “Envasos sostenibles per al sector carni”

INNOVACC junt amb el Clúster del Packaging, FECIC i IRTA vam organitzar aquesta jornada en línia el dia 27 de maig de 2020. Aquest seminari tècnic...

Aquesta pàgina utilitza cookies tècniques i de personalització. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies

Esta página utiliza cookies técnicas y de personalización. Puede obtener más información en nuestra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies