T’has preguntat mai si el teu estil de lideratge s’adapta realment a totes les situacions de la teva empresa?
En aquest curs de 3 sessions, et convidem a explorar profundament el teu estil personal per liderar-te a tu mateix i millorar la gestió de la diversitat dins del teu equip / departaments de l’empresa.
El curs consta de 3 sessions presencials que tindran lloc de 10h a 14h.
Sessió 1: Descobreix el teu estil de lideratge personal i aprèn aadaptar-lo segons la situació.
Dia: 8 de novembre de 2024
Lloc: Clúster Food Retail, Girona.
Sessió 2: Millora la teva comunicació i la gestió de conflictes en funció de la teva personalitat.
Dia: 24 de gener de 2025
Lloc: Clúster INNOVACC, Olot.
Sessió 3: Reconèixer els teus mecanismes de defensa i liderar amb llibertat i eficàcia.
Dia: 21 de febrer de 2025
Lloc: Clúster INNOVI, Vilafranca del Penedès.
Aquest curs és una oportunitat per fer créixer el teu lideratge i el del teu equip, potenciant la diversitat i millorant la teva eficàcia, comunicació i resolució de conflictes.
Data límit inscripcions: 1/11/2024 – PLACES LIMITADES
Preu associats Clúster Food Retail, INNOVACC, INNOVI: 240 € + IVA (*)
Preu empreses no associades: 380 € + IVA
(*) Aquelles empreses que l’any 2023 van realitzar el curs de Lideratge Conscient, poden prescindir de la primera sessió. Per aquestes empreses el preu del curs és de 160 € + IVA.
Curs conduït per Laura Marín de l’empresa Neuromanage.
Organitza:
Amb el suport:
T’has preguntat mai si el teu estil de lideratge s’adapta realment a totes les situacions de la teva empresa?
En aquest curs de 3 sessions, et convidem a explorar profundament el teu estil personal per liderar-te a tu mateix i millorar la gestió de la diversitat dins del teu equip / departaments de l’empresa.
El curs consta de 3 sessions presencials que tindran lloc de 10h a 14h.
Sessió 1: Descobreix el teu estil de lideratge personal i aprèn aadaptar-lo segons la situació.
Dia: 8 de novembre de 2024
Lloc: Clúster Food Retail, Girona.
Sessió 2: Millora la teva comunicació i la gestió de conflictes en funció de la teva personalitat.
Dia: 24 de gener de 2025
Lloc: Clúster INNOVACC, Olot.
Sessió 3: Reconèixer els teus mecanismes de defensa i liderar amb llibertat i eficàcia.
Dia: 21 de febrer de 2025
Lloc: Clúster INNOVI, Vilafranca del Penedès.
Aquest curs és una oportunitat per fer créixer el teu lideratge i el del teu equip, potenciant la diversitat i millorant la teva eficàcia, comunicació i resolució de conflictes.
Data límit inscripcions: 1/11/2024 – PLACES LIMITADES
Preu associats Clúster Food Retail, INNOVACC, INNOVI: 240 € + IVA (*)
Preu empreses no associades: 380 € + IVA
(*) Aquelles empreses que l’any 2023 van realitzar el curs de Lideratge Conscient, poden prescindir de la primera sessió. Per aquestes empreses el preu del curs és de 160 € + IVA.
Curs conduït per Laura Marín de l’empresa Neuromanage.
Organitza:
Amb el suport:
T’has preguntat mai si el teu estil de lideratge s’adapta realment a totes les situacions de la teva empresa?
En aquest curs de 3 sessions, et convidem a explorar profundament el teu estil personal per liderar-te a tu mateix i millorar la gestió de la diversitat dins del teu equip / departaments de l’empresa.
El curs consta de 3 sessions presencials que tindran lloc de 10h a 14h.
Sessió 1: Descobreix el teu estil de lideratge personal i aprèn aadaptar-lo segons la situació.
Dia: 8 de novembre de 2024
Lloc: Clúster Food Retail, Girona.
Sessió 2: Millora la teva comunicació i la gestió de conflictes en funció de la teva personalitat.
Dia: 24 de gener de 2025
Lloc: Clúster INNOVACC, Olot.
Sessió 3: Reconèixer els teus mecanismes de defensa i liderar amb llibertat i eficàcia.
Dia: 21 de febrer de 2025
Lloc: Clúster INNOVI, Vilafranca del Penedès.
Aquest curs és una oportunitat per fer créixer el teu lideratge i el del teu equip, potenciant la diversitat i millorant la teva eficàcia, comunicació i resolució de conflictes.
Data límit inscripcions: 1/11/2024 – PLACES LIMITADES
Preu associats Clúster Food Retail, INNOVACC, INNOVI: 240 € + IVA (*)
Preu empreses no associades: 380 € + IVA
(*) Aquelles empreses que l’any 2023 van realitzar el curs de Lideratge Conscient, poden prescindir de la primera sessió. Per aquestes empreses el preu del curs és de 160 € + IVA.
Curs conduït per Laura Marín de l’empresa Neuromanage.
Organitza:
Amb el suport:
Jornada organitzada pel CWP (clúster de l’aigua) on s’abordaran els nous reptes del tractament i gestió de les aigües residuals industrials, emfatitzant el potencial de reutilització de l’aigua regenerada, l’eliminació de contaminants emergents i la digitalització de les mateixes.
L’esdeveniment comptarà amb membres del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic i de l’Agència Catalana de l’Aigua com a ponents.
Webinar amb l’associació MIESES GLOBAL.
En aquesta ocasió es parlarà d’estratègies d’integració dels ODS en pymes. Empresa convidada del sector alimentari (ELIAN) que explicarà com la sostenibilitat està integrada en el propi negoci i producte.
La digitalització ha transformat les línies de producció i els mètodes tradicionals.
En aquesta jornada, s’explicarà com adaptar els seus equips i processos a la indústria 4.0.
Iniciarem el camí cap a la maduresa digital a plantes de producció i s’explicarà com facilitar la convergència de dades entre producció i la xarxa corporativa. Així, es donaran les claus per millorar l’eficiència i reduir els costos, millorar la qualitat del producte i obtenir una total traçabilitat i monitoratge en temps real. Finalment, analitzarem, entre tots, el futur de la producció digital.
Programa
Inscripcions
Per a més informació: Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà
Sergi Altarriba A/e: sergi.altarriba@gencat.cat
Organitza: Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
El curs s’adreça als responsables d’establiments alimentaris i personal encarregat de la implantació i gestió dels sistemes d’autocontrol de petites empreses del sector alimentari.
L’objectiu d’aquest curs és proporcionar a les persones assistents les eines necessàries per desenvolupar i gestionar el sistema d’autocontrols de la seva empresa de manera pràctica i tenint en compte els possibles criteris de flexibilitat aplicables per a petites empreses.
Calendari: del 21 al 30 d’octubre
Horari:
dilluns 21, dimecres 23 i dilluns 28
d’octubre de 18.00 a 21.00 h
- Sessió presencial
dimecres 30 d’octubre de 17.00 a 20.00 h a l’Escola Agrària del Pallars
El curs s’adreça als responsables d’establiments alimentaris i personal encarregat de la implantació i gestió dels sistemes d’autocontrol de petites empreses del sector alimentari.
L’objectiu d’aquest curs és proporcionar a les persones assistents les eines necessàries per desenvolupar i gestionar el sistema d’autocontrols de la seva empresa de manera pràctica i tenint en compte els possibles criteris de flexibilitat aplicables per a petites empreses.
Calendari: del 21 al 30 d’octubre
Horari:
dilluns 21, dimecres 23 i dilluns 28
d’octubre de 18.00 a 21.00 h
- Sessió presencial
dimecres 30 d’octubre de 17.00 a 20.00 h a l’Escola Agrària del Pallars
La jornada començarà amb la presentació de la Sra. Vanesa Martinez Chamorro (CEO del Grupo Carinsa) qui explicarà les línies principals de l’estratègia ESG de la companyia, en aquesta ocasió, posant en rellevància la sostenibilitat.
El Dr. Javier Morán, soci i director de Food Consulting & Associates i col·laborador de GRUPO CARINSA, farà una ponència en què explicarà detalladament les noves tendències en sostenibilitat de la indústria agroalimentària i quin serà el futur etiquetatge mediambiental a la Unió Europea.
Es parlarà del projecte CIEN CRESCERE, en què s’estan explorant noves fonts de proteïna vegetal en cultius i hortalisses per impulsar la producció sostenible. Amb la col·laboració de la investigadora Izaskun Marañón, project manager del centre tecnològic TECNALIA, amb qui col·laborem en molts projectes de R+D.
A continuació, serà el torn del catedràtic Robert Soliva, representant a la Universitat de Lleida, amb qui GRUPO CARINSA col·labora en el projecte BLUEVEG, en el marc del PERTE AGROALIMENTARI AlimTech, l’objectiu del qual és la investigació de tecnologies disruptives que permetin el disseny i el desenvolupament nous productes alimentaris plant-based, que contribueixen a reduir l’impacte ambiental dels processos.
Seguidament, el Dr. Miguel Ángel Cubero, assessor tècnic d’alimentació de GRUPO CARINSA, i els Srs. Sergi Colomina de Frias i Marçal Rodríguez, tècnics d’R+D de la companyia, faran una explicació de les innovacions en sostenibilitat que està realitzant GRUPO CARINSA per als seus clients i els projectes de recerca i desenvolupament en aquesta matèria que s’estan duent a terme, principalment als tres principals eixos de Carinsa: economia circular, reaprofitament de subproductes i seguretat alimentària.
Finalment, tindrà lloc la cloenda del webinar, després d’una ronda de preguntes dels assistents, a la qual us animem a contribuir-hi.
Es l’esdeveniment de referència per a professionals de la salut mental i l’autonomia personal, que se celebrarà els dies 26 i 27 de novembre al World Trade Center Barcelona.
El WeMind International Forum (WMIF) és un esdeveniment únic, dissenyat per a reunir els principals agents del sector, facilitant l’intercanvi de coneixement, la col·laboració i la innovació. Ens dirigim a professionals i empreses que busquen està a l’avantguarda de les tendències i desenvolupaments en els camps crucials de la Longevitat, les Neurociències i la Salut Mental.
El WMIF comptarà amb un ampli programa que inclourà destacats panelistes nacionals i internacionals, taules rodones i espais de debat, abordant les tendències més rellevants en salut mental, neuro i longevitat.
Durant dos dies, amb sessions de matí i tarda, es cobriran les sis verticals clau del congrés:
- Nous Models d’Habitatge: Adaptació de la llar, electrodomèstics, solucions smart, co-housing, comunitat, serveis en la llar, tutela.
- Transformació Digital: Telemedicina, teleassistència, robòtica, tecnologies immersives, impressió 3D, wearables, intel·ligència artificial.
- Atenció i Cures: Atenció centrada en la persona, rehabilitació, atenció continuada, atenció integral, eficàcia de les medicacions, monitoratge.
- Longevitat: Alimentació funcional i personalitzada, detecció precoç, activitat física, benestar, rehabilitació cognitiva, teràpies complementàries, somni.
- Reptes Socials: Apoderament del pacient, diversitat i inclusió, solitud no desitjada, promoció i prevenció de la salut mental, salut mental en l’àmbit laboral, valor compartit.
- Desenvolupament de negoci: Mobilitat (VMP), assegurances, serveis financers, tercer sector, prevenció de riscos
Inclourà també una àrea temàtica, on les empreses tindran l’oportunitat de presentar projectes innovadors en diverses temàtiques davant un públic especialitzat. Els detalls del programa es poden consultar a la web del Congrés, on les inscripcions ja estan obertes.
El programa del Congrés es complementa amb una Fira Expositiva, el lloc clau per a les empreses que busquen visibilitat i donar a conèixer els seus productes i serveis davant una audiència professional vinculat al sector de la salut. I els WeMind Awards, que premiaran els projectes disruptius i transformadors del sector (bases aquí).
Els finalistes presentaran els seus projectes durant el congrés i els guanyadors comptaran amb un espai destacat en l’edició especial de la BRAINS Journal dedicada al WMIF.