Programa d’inclusió d’IMANcorp FOUNDATION

Tornar enrere

15/11/2023

Data: 29 de novembre de 2023
Hora: 19.00 hores a 21.00 hores (aprox).
Lloc: Club Natació Sabadell – Can Llong – C. Budapest 1, 08206 – Sabadell

Aquasplash! Uneix-te a viure una experiència única.

Uneix-te als programes inclusius per a empreses de IMANcorp FOUNDATION i presencia un partit de waterpolo que va més enllà de les fronteres tradicionals. Viuràs en primera persona com entrenen les persones amb discapacitat, de la mà d’exjugadors olímpics alhora que contribuiràs a la creació de la lliga de Waterpolo Ability*.

Per què hauries d’assistir

  • Inspiració: Descobreix com l’esport pot empoderar persones de totes les capacitats i motivar-te a fer una diferència a la teva comunitat/empresa.
  • Networking: Coneix altres professionals i líders compromesos amb la responsabilitat social corporativa i la inclusió mentre gaudeixes d’un emocionant partit en una atmosfera plena de companyonia i superació.
  • Coneixeràs, a més en directe, els programes que es desenvolupen des de IMANcorp FOUNDATION i els programes que promovem sobre diversitat i inclusió. Posteriorment com a empresa, podrem treballar conjuntament per crear un projecte a la teva mida en què participin els teus equips d’empleats i generis un impacte directe a la RSC.

Confirma la teva assistència abans del dia 20 de novembre de 2023

ALBA ESCOLÀ ARCE | Gerente

+34 937 338 711 | +34 626 129 417 aescola@imancorp.es

magnifiercrossarrow-left
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram