ÚLTIMES NOTÍCIES


RETALLS DE PREMSA


ACTIVITATS


INNOVACC S’ADHEREIX AL CAMPUS SECTORIAL D’ALIMENTACIÓ I GASTRONOMIA DE LA UDG

23 de març de 2017

El passat dijous dia 23 de març, INNOVACC va assistir a la presentació del Campus sectorial Alimentació i Gastronomia de la UdG. Uns dies abans el clúster ja s’hi havia adherit. +més


VISITA A INNOVACC DEL GRUP LEADER POLONÈS LGD7 KRAINA NOCY I DNI

13 de març de 2017

El passat 13 de març el grup Leader polonès “LGD7 Kraina Nocy i Dni” a través d’ADRINOC (Grup Leader de la Garrotxa) i el Consell Comarcal de la Garrotxa, van visitar les instal•lacions d’INNOVACC i van fer una reunió amb el gerent del clúster, Eudald Casas. +més


PRESENTACIÓ OFICIAL DE L’EINA HADA DEL MINECO

Des de la Secretaria d'Indústria i la Petita i Mitjana Empresa, s’ha dissenyat un model de maduresa digital a Indústria 4.0 amb l’objectiu de donar suport l’entesa i l’aproximació a aquest nou paradigma de la transformació empresarial, aproximant a les empreses industrials espanyoles, les diferents dimensions i palanques sobre les quals actuar. +més


INNOVACC ASSISTEIX A LA REUNIÓ AMB EL MINECO SOBRE LES AEI

14 de febrer de 2017

El passat dimarts dia 14 de febrer INNOVACC va assistir a la reunió amb els representants del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat (MINECO) Fernando Valdés, subdirector general d’Entorn Institucional i Programes d’Innovació per a la PIME, i Amelia Riestra, cap d’àrea d’Estudis i Anàlisis. +més


L’EMPRESA CONGELATS REIXACH S’ADHEREIX AL CLÚSTER

3 de febrer de 2017

Durant aquest mes de febrer, s’ha adherit al clúster, l’empresa Congelats Reixach SA de Sant Esteve d’en Bas. Provinent d’un grup d’empreses familiars amb més de 100 anys d’història, Congelats Reixach, es dedica a la producció de plats preparats precuinats i a la comercialització de tot tipus de productes alimenticis. +més


INNOVACC COL•LABORA EN LES JORNADES SOBRE EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I ÚS DE L’AIGUA A LA INDÚSTRIA CÀRNIA

31 de gener de 2017

Les Cambres de Comerç de Girona i de Barcelona, varen organitzar tres jornades per a presentar l’estudi “Millora de l’eficiència energètica i de l’ús de l’aigua de la indústria càrnia”. Les sessions es varen fer el 27 de gener a Barcelona, el 31 de gener a Girona i el 15 de febrer a Vic. +més


VISITES ANUALS ASSOCIATS

De desembre de 2016 – Març de 2017

Des del mes de desembre de 2016 i fins el març de 2017, INNOVACC està realitzant les visites anuals amb els associats per tal de parlar de projectes en desenvolupament i possibles projectes de cares el 2017. +més


SANT DALMAI SAU S’ADHEREIX AL CLÚSTER

Durant el mes de gener l’empresa Sant Dalmai SAU s’ha adherit al clúster. Industria càrnia fundada l’any 1964 especialitzada en l’elaboració de productes carnis tractats tèrmicament: cuits i rostits. Actualment processa carn de porc, gall d’indi, pollastre i vedella. +més


INNOVACC I DIVERSOS SOCIS AL REPORTATGE “CONÈIXER L’IMPACTE AMBIENTAL DEL PORC PER A LLUITAR CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC” DINS L’ATLES DE LA INNOVACIÓ A CATALUNYA

El passat mes d’abril INNOVACC, la UVIC i Agrocat varen participar en el rodatge del reportatge anomenat “Conèixer l’impacte ambiental del porc per a lluitar contra el canvi climàtic” que forma part de l’Atles de la Innovació a Catalunya”. +més


EL NOU DECRET DE DEJECCIONS RAMADERES ENDUREIX LES ACCIONS EN ZONES VULNERABLES

10 d'abril de 2017

Tot i que s'hi han presentat moltes al.legacions, el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) tirarà endavant el nou decret de dejeccions ramaderes, que per primera vegada a la història tindrà un reglament per aplicar sancions directament. +més


FOODTECH BARCELONA AMPLIA LA SEVA OFERTA EXPOSITIVA

07 d'abril de 2017

FoodTech Barcelona tornarà a presentar les últimes solucions i innovacions per a la indústria alimentària i mostrarà tots els aspectes relatius a la producció d'aliments, des de l'ingredient fins al procés de fabricació, passant per l'envàs o la seva arribada al punt de venda. +més


CSB-SYSTEM PARTICIPARÀ EN LA PROPERA EDICIÓ D'EXPOMEAT

07 d'abril de 2017

A Sao Paulo (Brasil) del 9 al 11 de maig, tindrà lloc una nova edició de ExpoMeat, la fira internacional per al processat i industrialització de carn d'aus, boví, oví, porcí i peix. CSB-System, companyia dedicada al disseny i implantació de solucions de tecnologies de la informació per a indústries càrnies, participarà en aquest esdeveniment (estand 407) tan destacat. +més


AGRICULTURA FA UN PAS ENDAVANT PER GARANTIR LA TRAÇABILITAT DELS PURINS

10 d'abril de 2017

El Departament d'Agricultura ha anunciat que aquesta primavera es publicarà l'ordre segons la qual els equips de transport de dejeccions ramaderes que realitzin aplicacions a més de deu quilòmetres en línia recta de les instal·lacions ramaderes d'origen hauran d'anar equipats amb un dispositiu electrònic de posicionament global (GPS) i una unitat d'adquisició i registre d'aquestes dades que no en permetin cap modificació. +més


BONÀREA CORPORACIÓ SUPERA ELS 1.500 MILIONS EN VENDES EL 2016, UN 5,5% MÉS

06 d'abril de 2017

La companyia bonÀrea Corporació, amb seu a Guissona (Segarra) ha tancat els comptes del 2016 amb una facturació de 1.543 milions d’euros, un 5,5% més respecte el 2015, un resultat net de 47,24 milions d’euros, un 7,9% superior i un 'cash flow' net, de 84,14 milions. +més


NOEL COMPRA UNA VELLA FÀBRICA A SANT JOAN DE LES ABADESSES PER AMPLIAR LA PRODUCCIÓ

25 de març de 2017

L'empresa garrotxina Noel Alimentaria, dedicada a la fabricació d'elaborats carnis, ha comprat l'antiga fàbrica d'Embotits Monts situada a Sant Joan de les Abadesses. Es tracta de tres naus ubicades al polígon de la Coromina del Bac que ocupen uns 1.500 metres quadrats i que caldrà adequar. En aquestes instal·lacions, la firma vol ampliar la capacitat de producció de la divisió d'especialitats de xarcuteria i impulsar noves línies de negoci. +més


LA SELVA INVERTIRÀ SIS MILIONS EN TECNOLOGIA I MILLORES FINS AL 2018

12 de març de 2017

La firma Joaquim Albertí, que elabora i comercialitza embotits i productes carnis i d'alimentació amb la marca La Selva, invertirà 6 milions d'euros fins al 2018.
Aquesta injecció, que coincideix amb la celebració del seu centenari, correspon a una inversió de més d'un milió d'euros per posar en marxa una nova línia, totalment robotitzada, per fer llescats, una ampliació d'obra civil que servirà per millorar instal·lacions de serveis i la dotació de recursos ordinaris de manteniment entre el 2017 i el 2018. +més


LA UDL I EURECAT COL.LABOREN PER IMPULSAR L'ÚS DE LA TECNOLOGIA INNOVADORA A LES EMPRESES AGROALIMENTÀRIES

09 de març de 2017

La Universitat de Lleida (UdL) i el centre tecnològic Eurecat impulsaran l'ús de la tecnologia més innovadora a les empreses agroalimentàries amb l'objectiu d'augmentar la rendibilitat de les explotacions i la productivitat del sector. +més



 


INNOVACC COL•LABORA AMB LA JORNADA “CERTIFICACIÓ VOLUNTÀRIA DEL CONTROL DE SALMONEL•LOSI EN ESCORXADORS I EXPLOTACIONS DE PORCÍ”

Data: dimarts 13 de desembre de 2016

Hora: d'11.00h a 13.15h

Lloc: Universitat de Vic. Campus de Miramarges. Edifici C, planta baixa, espai C s104 (sala d’actes Mercè Torrents). C/ Miquel Martí i Pol, s/n, Vic.

Inscripcions: Inscripció prèvia a través de l’enllaç: http://www.fecic.es/cat/convocatoria/143.htm

+més


QUO VADIS MERCADERIES
TRANSPORT MULTIMODAL DE PERIBLES

Data: dimarts 15 de novembre de 2016

Hora: de 09.30h a 13.00h

Lloc: Cambra de Comerç de Girona-
Gran Via de Jaume I, 46, 17001 Girona

Inscripcions: prèvia confirmació a través d’aquest enllaç

+més


INTERCLUSTER WORKSHOP AMB EL CLUSTER DANISH MATERIALS NETWORK - CAT

Data: dilluns 24 d'octubre 2016

Hora: de 08.45h a 13.00h

Lloc: ACCIÓ Barcelona, Passeig de Gràcia, 129,  Barcelona

+més


RESISTÈNCIA ANTIMICROBIANA: ÚS RESPONSABLE D'ANTIBIÒTICS A LES EXPLOTACIONS RAMADERES

Data: dimecres 6 de juliol de 2016

Hora: de 09.00h a 14.00h

Lloc: Cambra de Comerç d'Osona (Edifici El Sucre), Vic

Inscripcions: a través del mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

+més


ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA D'INNOVACC 2016

Data: divendres 17 de juny de 2016

Hora: de 10.30h a 16.00h

Lloc: Hotel La Vall d'en Bas, Can Trona - Joanetes 

Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al telèfon 972 27 25 97

+més


SEMINARI TÈCNIC: CERTIFICACIÓ DEL CONTROL DE SALMONEL·LOSI EN EXPLOTACIONS DE PORCÍ

Data: dimecres 15 de juny de 2016

Hora: d'11.00 a 13.30h

Lloc: GSP Lleida, Partida Caparella 97, c, 25192 Lleida

Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al telèfon 

93 201 75 71

+més


PRESENTACIÓ DE RESULTATS DEL PROJECTE "ANÀLISI DE LA QUALITAT DE LA CARN DE PORC BLANC I PROPOSTES DE MILLORA A CURT TERMINI"

Data: dimarts 14 de juny de 2016

Hora: 10.30h

Lloc: sala Patronat d'IRTA Monells

Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al telèfon 972 27 25 97

+més


PRESENTACIÓ DEL PROJECTE "DESENVOLUPAMENT D'APLICACIONS PER A MÒBILS O EQUIPS D'AUTOCONTROL, AMB NIRS DE BUTXACA LOW COST

Data: dimarts 17 de maig de 2016

Hora: 10.00h 

Lloc: sala d'actes de l'IMPO (INNOVACC) - Tomàs de Lorenzana, 15, Olot

Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al telèfon 972 27 25 97

+més


INNOVACIÓ ALIMENTÀRIA EN CLÚSTERS A LA FIRA ALIMENTÀRIA 2016

Data: dilluns 25 d'abril de 2016

Hora: de 15.00 a 17.00h 

Lloc: sala Àgora - The Alimentaria HUB, Fira de Barcelona (Recinte Gran Via)

+més


PRESENTACIÓ DELS RESULTATS DEL PROJECTE: "ALTERNATIVES DE DESCONTAMINACIÓ DE CANALS PORCINES EN ESCORXADORS"

Data: dimarts 5 d'abril de 2016

Hora: 10.30h

Lloc: sala Patronat d'IRTA Monells 

+més


VISITA A TALLERS GILI 98 DE MONTGAI

Data: divendres 5 de febrer de 2016

Hora: matí

Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al telèfon 972 27 25 97

Temàtica: control en l'aplicació de purins

+ més