ÚLTIMES NOTÍCIES


RETALLS DE PREMSA


ACTIVITATS


JORNADA “RESISTÈNCIA ANTIMICROBIANA: ÚS RESPONSABLE D’ANTIBIÒTICS A LES EXPLOTACIONS RAMADERES” A VIC

6 de juliol 2016

Es va celebrar a la Cambra de Comerç de Barcelona, a Vic, la jornada anomenada “Resistència antimicrobiana: ús responsable d’antibiòtics a les explotacions ramaderes” organitzada pel DARP i la Llotja de Vic amb el suport d’INNOVACC. +més


PRIMERA PROVA PILOT DE SERVEI MULTIMODAL DE TRANSPORT DE CARN CAP AL NORD D’EUROPA

18 a 20 de juliol 2016

Amb l’impuls del clúster carni porcí INNOVACC i del clúster ferroviari RAILGRUP, i amb el suport de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, s’ha pogut realitzar una primera prova pilot de transport multimodal (carretera-tren-carreterra) de productes carnis.. +més

EL PROJECTE Q-PORK OBTÉ UN AJUT DINS LA COMUNITAT RIS3CAT “INNOAPAT”

13 de juliol 2016

El projecte “Q-PORK. Alternatives de millora de la qualitat de la carn de porc i productes derivats” ha estat aprovat dins de la Comunitat RIS3CAT “INNOAPAT” (anteriorment anomenada “Alimentació”) amb un pressupost subvencionable de 1.017.153 € i una subvenció global de 392.043 €.  El període d’execució global previst és de 3 anys. +més


LA DIPUTACIÓ DE GIRONA ADMET INNOVACC EN UNA PETICIÓ D’AJUT PECT

Juliol de 2016

El projecte “Cooperació i transferència continua d’innovació i resultats de la recerca a l’empresa a través del clúster carni porcí, a les comarques gironines” presentat per INNOVACC ha estat acceptat per la Diputació de Girona i s’ha inclòs dins del projecte d’especialització i competitivitat territorial anomenat “PECT Girona, Ecosistema Innovador”
El “PECT Girona Ecosistema Innovador +més


VI IMMERSIÓ ESTRATÈGICA CLÚSTERS CATALANS 2016

07-08 de juliol 2016

El passat 7 i 8 de juliol, ACCIÓ va organitzar la VI Immersió estratègica de clústers catalans. La jornada, realitzada a Castelldefels, va comptar amb 40 participants entre clúster managers i project managers, així com membres de l’àrea de clústers d’ACCIÓ. +més


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CONVENI ENTRE CREACCIÓ I MICROBANK PER L'EMPRENEDORIA

27 de setembre 2016

Creacció i MicroBank han signat un conveni per finançar imprenedors. L'acord l'han firmat Josep Arimany, per part de Creacció, i Núria Danés i Joaquim Macià, per part de MicroBank. +més


ONZE GRANGES D'OSONA TENEN 19 NOMINACIONS ALS PORC D'OR

27 de setembre 2016

Onze granges d'Osona tenen 19 nominacions als premis Porc d'Or, que es lliuraran en una gala el proper 4 de novembre al recinte firal del Sucre de Vic. En total s'acumulen unes 120 nominacions de 94 granges de diferents punts de l'Estat espanyol, però és Catalunya qui n'aporta més: 41 provinents de 28 granges. +més


XESC REINA, UN CATALÀ AL RESCAT DE LA SOBRASSADA MALLORQUINA

22 de setembre 2016

El mestre xarcuter Xesc Reina i Can Company estan revolucionant la sobrassada i l'embotit de porc negre mallorquí, una raça autòctona que s'està recuperant a l'illa i es comença a apreciar com mereix. +més


28 GRANGES DE CATALUNYA SUMEN 41 NOMINACIONS EN L'EDICIÓ DELS PREMIS PORC d'D'OR 2016

21 de setembre 2016

ACN Barcelona.-Les granges catalanes encapçalen un any més la llista de nominacions en la 23a edició dels premis Porc d'Or, guardons que reconeixen l'excel·lència en la producció porcina, segons ha donat a conèixer aquest dimecres l'organització. +més


PER UNA CARN SENSE PERILL

16 de setembre 2016

El biòleg torellonenc Joan Colom treballa fent recerva a la Universitat de Nottingham, al Regne Unit, per millorar l'efecte dels bacteriòfags contra els bacteris patògens. +més


"MÉS PIME", EL NOU CENTRE QUE FOMENTA LA INNOVACIÓ A LES PIMES

06 de setembre 2016

El centre tecnològic Eurecat ha creat, al costat de AEIC, PIMEC i AMEC, un instrument per donar suport a projectes de R + D vinculats a les iniciatives de 'Horitzó 2020'. +més



 

 


 

 

 

RESISTÈNCIA ANTIMICROBIANA: ÚS RESPONSABLE D'ANTIBIÒTICS A LES EXPLOTACIONS RAMADERES

Data: dimecres 6 de juliol de 2016

Hora: de 09.00h a 14.00h

Lloc: Cambra de Comerç d'Osona (Edifici El Sucre), Vic

Inscripcions: a través del mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

+més


ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA D'INNOVACC 2016

Data: divendres 17 de juny de 2016

Hora: de 10.30h a 16.00h

Lloc: Hotel La Vall d'en Bas, Can Trona - Joanetes 

Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al telèfon 972 27 25 97

+més


SEMINARI TÈCNIC: CERTIFICACIÓ DEL CONTROL DE SALMONEL·LOSI EN EXPLOTACIONS DE PORCÍ

Data: dimecres 15 de juny de 2016

Hora: d'11.00 a 13.30h

Lloc: GSP Lleida, Partida Caparella 97, c, 25192 Lleida

Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al telèfon 

93 201 75 71

+més


PRESENTACIÓ DE RESULTATS DEL PROJECTE "ANÀLISI DE LA QUALITAT DE LA CARN DE PORC BLANC I PROPOSTES DE MILLORA A CURT TERMINI"

Data: dimarts 14 de juny de 2016

Hora: 10.30h

Lloc: sala Patronat d'IRTA Monells

Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al telèfon 972 27 25 97

+més


PRESENTACIÓ DEL PROJECTE "DESENVOLUPAMENT D'APLICACIONS PER A MÒBILS O EQUIPS D'AUTOCONTROL, AMB NIRS DE BUTXACA LOW COST

Data: dimarts 17 de maig de 2016

Hora: 10.00h 

Lloc: sala d'actes de l'IMPO (INNOVACC) - Tomàs de Lorenzana, 15, Olot

Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al telèfon 972 27 25 97

+més


INNOVACIÓ ALIMENTÀRIA EN CLÚSTERS A LA FIRA ALIMENTÀRIA 2016

Data: dilluns 25 d'abril de 2016

Hora: de 15.00 a 17.00h 

Lloc: sala Àgora - The Alimentaria HUB, Fira de Barcelona (Recinte Gran Via)

+més


PRESENTACIÓ DELS RESULTATS DEL PROJECTE: "ALTERNATIVES DE DESCONTAMINACIÓ DE CANALS PORCINES EN ESCORXADORS"

Data: dimarts 5 d'abril de 2016

Hora: 10.30h

Lloc: sala Patronat d'IRTA Monells 

+més


VISITA A TALLERS GILI 98 DE MONTGAI

Data: divendres 5 de febrer de 2016

Hora: matí

Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al telèfon 972 27 25 97

Temàtica: control en l'aplicació de purins

+ més