Menu
CA
ES
EN
close
FES-TE SOCI
Menu
Inici
Qui som
Què és INNOVACC
Equip
Documentació
Socis
Projectes
Actualitat
Agenda
Contacte
close
Cerca:
AREA PRIVADA
Projectes en curs
02/05/2024
MEÆTPACK. Estudi sectorial dels envasos carnis i de la proteïna alternativa en el context de l’Economia Circular i l’Ecodisseny
Saber més
08/02/2024
VECOLI. Sensor virtual d’E.coli mitjançant intel·ligència artificial per minimitzar els riscos de realització d’aigua regenerada en industria alimentària
Saber més
08/02/2024
SMARTSTEAM. Mapeig i optimització del consum de vapor de la cadena de valor alimentària
Saber més
19/12/2023
CORIUM. Aprofitament dels triacilglicèrids extrets de la carnassa de cuir
Saber més
19/12/2023
ARVACCI. Ús de la realitat augmentada com a eina per assegurar i optimitzar el manteniment dels sistemes complexos de vacunació In Ovo.
Saber més
15/12/2023
“Smart Energy PACI’’ per a la millora de la gestió energètica al sector de la carn
Saber més
15/12/2023
CAUDOPIG. Sistema de valoració de caudofàgia mitjançant IA
Saber més
15/12/2023
VISCERA CUTTING: Sistema innovador per al procés multi tall de vísceres en escorxador i reducció del consum hídric
Saber més
15/12/2023
TECH-SLICE: Plataforma col·laborativa i BI per a la integració de dades energètiques i productives en sala de llescat, recollits mitjançant la sensorització i digitalització.
Saber més
15/12/2023
MEATRAC. Sistema de seguiment i identificació per radiofreqüència per controlar l’ eficàcia del procés de producció d’ indústries càrnies
Saber més
15/12/2023
INGRENERGI-II: Optimització de l’eina per al càlcul predictiu de l’energia en ingredients per a pinso de porcins
Saber més
15/12/2023
FOOD PICKER SYSTEM: Solució robotitzada de picking mitjançant visió artificial volumètrica per a peces càrnies
Saber més
15/12/2023
CHIP360: RFID per al control d’assecadors i sala de desfer
Saber més
15/12/2023
CASPE 4.0 Fase 2: Control and Analysis for Swine Production Efficiency 4.0
Saber més
24/04/2023
PRODISFAG. Una nova tecnologia alimentària per a persones amb disfàgia
Saber més
25/04/2023
NEBUPIG. Estudi de viabilitat de prototip intel·ligent per a higienitzar de forma autònomal’ambient d’una granja porcina
Saber més
19/05/2023
EXOVIEWER. Prototip per a la monitorització i control d’espècies exòtiques
Saber més
22/07/2022
BIOPEPTIDS. Aprofitament de subproductes carnis per l’obtenció d’hidrolitzats bioactius amb propietats antimicrobianes
Saber més
22/07/2022
REAQUA. Estratègies innovadores per a la reutilització d’aigües a la indústria càrnia: avaluació de les limitacions tècniques, econòmiques i reglamentàries per garantir-ne un ús segur i creació d’una guia tècnica de referència
Saber més
22/07/2022
PROVEG. Estudi de nous ingredients proteics per al desenvolupament de noves bases vegetals
Saber més
22/07/2022
FERTIECO. Implementació del compostatge hipertermòfil per a l’obtenció de fertilitzant de cultiu ecològic a partir de la fracció sòlida de purí porcí
Saber més
22/07/2022
MICOECUR. Prevenció i mitigació de la incidència de micotoxinesen embotits curats
Saber més
22/07/2022
SATURN. Obtenció de greix insaturat/saturat a partir de retalls d’especejament de carn per a productes d’alt valor afegit
Saber més
22/07/2022
ATENEAA: Aplicació proteïna d’insecte (TENEbrio Molitor) per Alimentació animal i del frass per a Agricultura orgànica
Saber més
27/01/2021
COLORO3. Eliminació del color de les aigües residuals industrials d’un escorxador mitjançant oxidació avançada
Saber més
30/08/2023
PRODISFAG: una nova tecnologia alimentària per a persones amb disfàgia
Saber més
Projectes EN CURS
Projectes ANTERIORS
Convocatories AJUTS
Projectes finalitzats
25/04/2023
QUALIPROT. Avaluació de la qualitat proteica de noves fonts de proteïna
Saber més
25/04/2023
FERMICEL. Fermentació per a l’obtenció demicelis com a nova font de micoproteïna peral desenvolupament d’híbrids carnis
Saber més
07/05/2019
Projecte de demostració del sistema “NIR LOW COST” per a la determinació de paràmetres de qualitat (humitat) i seguretat alimentària (activitat d’aigua) en productes carnis durant l’assecat
Saber més
Projectes EN CURS
Projectes ANTERIORS
Convocatories AJUTS
Ajuts
Ajuts Activa Startup 2024
Saber més
Oberta la convocatòria d’ajuts LEADER 2024
Saber més
Publicades les bases reguladores dels ajuts d’Estratègia alimentària de Catalunya
Saber més
S’obra la convocatòria: Línia de subvencions projectes d’innovació tecnològica Green
Saber més
08/07/2024
Oficina Next Generation EU: bases provisionals del PERTE agroalimentari II
Saber més
12/06/2024
Ajuts del Kit Digital per a empreses d’entre 0 i menys de 3 persones treballadores – Modificacions
Saber més
26/08/2024
Convocatòria per a la concessió d’ajuts a petites i mitjanes empreses per a la contractació de Serveis d’Assessorament per a la Transformació Digital (Kit Consulting)
Saber més
06/06/2024
Oberta la convocatòria NON 2024
Saber més
17/05/2024
Ajuts per a noves oportunitats de negoci
Saber més
27/05/2024
Next Generation EU – Ajuts per a l’impuls de l’economia circular al sector del plàstic en el marc del PERTE d’Economia Circular
Saber més
18/04/2024
Ajuts programa Pyme Innova 2024
Saber més
12/04/2024
Nous ajuts per implementar plantes de biogàs a les explotacions agràries petites i mitjanes
Saber més
11/01/2024
Convocatòria Projectes d’R+D+i en col·laboració públic-privada (Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats)
Saber més
22/12/2023
Convocatòria d’ajuts del DACC – Grups Operatius 2023
Saber més
21/12/2023
Convocatòria d’ajuts LEADER 2023
Saber més
13/09/2023
Inversions – Ajuts destinats a les inversions relatives a la transformació i comercialització d’aliments i les relatives a la mitigació del canvi climàtic en la transformació d’aliments (FEADER)
Saber més
Projectes EN CURS
Projectes ANTERIORS
Convocatories AJUTS
Inici
Qui som
Què és INNOVACC
Equip
Documentació
Socis
Projectes
Actualitat
Agenda
Contacte
Menu
CA
ES
EN
close
close
arrow-circle-o-down
chevron-down
angle-right
ellipsis-v
magnifier
cross
linkedin
facebook
pinterest
youtube
rss
twitter
instagram
facebook-blank
rss-blank
linkedin-blank
pinterest
youtube
twitter
instagram