L’edició d’enguany de PRO-FEM està dedicada a la recuperació de nutrients procedents de les dejeccions ramaderes i de residus orgànics, amb èmfasi en el potencial de valorització dels materials orgànics generats a Catalunya per diferents vies, com ara l’obtenció de biofertilitzants.El primer dia està dedicat a la producció de biofertilitzants, sota una perspectiva de caire més tecnològic, amb ponències sobre la implementació de tractaments des del punt de vista de l’empresa i de la recerca.El segon dia se centra, sobretot, en la sortida al mercat d’aquests productes, amb els reptes i les oportunitats que han aparegut arran dels canvis recents de la normativa de fertilitzants, a nivell estatal i comunitari. PRO-FEM ofereix la possibilitat a universitats i centres de recerca a difondre aquells projectes amb què treballen que estiguin relacionats amb la temàtica de les jornades d’enguany.

Per a més informació: Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes A/e: fertilitzacio.daam@gencat.cat

L’objectiu d’aquest curs és proporcionar als assistents les eines necessàries per a la realització del sistema d’APPCC i Prerequisits en embotits crus curats.
El curs es farà en línia utilitzant la plataforma Teams excepte la darrera sessió, que es farà presencialment.

Lloc: En línia els dies 4, 11 i 18 de juny. Presencial el 25 de juny. Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà a la Finca Camps i Armet de Monells.
Calendari: 4, 11,18, i 25 de juny
Horari:
9.30 a 12.30 h sessions en línia
9.30 a 13.00 h sessió presencial

Professorat
Mònica Saltor i Jacas, consultora en Seguretat alimentària.

Veure programa

Podeu inscriure-us-hi a l’Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà a través de l’enllaç: https://forms.gle/9MfLreZERhHPxnzx9

Cost: dret d’inscripció 32€, segons l’Ordre ACC/54/2022

Organizes:

 

 

 

 

Lloc: Sala de Cultura. Ajuntament de Gurb. Mas l’Esperança 08503 Gurb

Inscripció gratuïta al formulari https://www.iec.cat/jornades/agroindustria2024.asp

Més informació: Jordi Rosell (jordi.rosell@uab.cat) i Lourdes Viladomiu (lourdes.viladomiu@uab.cat)

 

 

Descarrega programa pdf

ImanCorp Foundation està organitzant un esdeveniment el 16 de maig a Barcelona aprofitant que es celebra el mes europeu
de la diversitat, s’ha preparat un acte per trencar amb els estereotips i ajudar a crear entorns laborables més inclusius.


El Sr. Pierre de la Fresagne, un enigmàtic col·leccionista d’art provinent dels carrerons empedrats de Montmartre, ha arribat a les nostres costes a la recerca d’alguna cosa més que sol i tapes.

Què cerca exactament aquest misteriós col·leccionista durant el Mes Europeu de la Diversitat? Les especulacions són tantes com les estrelles en una nit clar sobre el Mediterrani. Alguns murmuren sobre una peça d’art perduda des de fa segles, altres xiuxiuegen sobre una recerca personal que va més enllà del material.

El que sí que sabem és que el Sr. Pierre de la Fresagne, juntament amb IMANcorp FOUNDATION, està en una MISSION: trobar pintures que encarnin l’essència mateixa de la diversitat europea.

Què vol dir això exactament?
Quins secrets s’amaguen darrere d’aquesta cerca enigmàtica?
I com podem nosaltres, ajudar a desentranyar els misteris que envolten la seva galeria a Montmartre?

 

Calendari: 4, 11,18, i 25 de juny

Lloc: En línia els dies 4, 11 i 18 de juny. Presencial el 25 de juny.
Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà a la Finca Camps i Armet de Monells.

Cost: dret d’inscripció 32€, segons l’Ordre ACC/54/2022


L’objectiu d’aquest curs és proporcionar als assistents les eines necessàries per a la realització del sistema d’APPCC i Prerequisits en embotits crus curats.

El curs es farà en línia utilitzant la plataforma Teams excepte la darrera sessió, que es farà presencialment.

Professorat
Mònica Saltor i Jacas, consultora en Seguretat alimentària.

Més informació

Organizes:

 

La realitat virtual i augmentada ofereixen una formació precisa i segura per a treballadors de la indústria alimentària. Amb simulacions
d’entorns laborals, pràctiques en seguretat alimentària, visualització de processos i resolució de problemes, s’optimitza la capacitació. A més,
permeten la pràctica en interacció amb clients i ofereixen formació personalitzada, millorant l’eficàcia i la qualitat dels programes de formació
mentre redueixen costos.

Tota la jornada anirà a càrrec de Joan Torrents. Consultant developer de l’empresa Innovae.

Veure programa

Inscripció

Organizes:

EL 21 d’abril, va ser el Dia Mundial de la Innovació i la Creativitat i d’aquí a un any serà el tancament de les candidatures dels Premis a l’Emprenedoria, que han organitzat des de l’Institut Alberto Martínez Ortega, fundador del grup industrial CARINSA, per donar suport a emprenedors de startups que treballin en tres dels àmbits descrits a les nostres bases legals dels premis: nutrició i salut; sostenibilitat, regeneració i impacte (justament avui és el Dia Mundial de la Terra); i disrupció i emocions.

GRUP CARINSA organitzarà diferents webinars, tant en alimentació com en perfumeria, recordant aquests tres eixos dels premis. El primer estarà especialitzat en el camp de la nutrició i tindrà lloc el lloc el proper dimarts 28 de maig de 2024, de 12:00 a 13:30 h, en commemoració del Dia Mundial de la Nutrició, i tractarà l’impacte de l’alimentació al benestar i la salut de les persones.

La jornada començarà amb la presentació de la mateixa per part de la CEO, la Sra. Vanesa Martinez Chamorro, qui explicarà l’estratègia de la companyia en nutrició i salut, juntament amb els seus clients B2B, per aconseguir productes nous al mercat.

Així mateix, el Dr. Javier Morán, soci i director de Food Consulting and Associates i col·laborador de GRUPO CARINSA, farà una ponència, sota el títol Trazando el Camino cap a la Salut Integral: Nutrició i One Health a la Cruïlla, sobre la convergència entre la alimentació, salut humana i equilibri mediambiental.

També tindrem el plaer de comptar amb la col·laboració del centre tecnològic Eurecat, en concret amb el Sr. Francesc Puiggrós i la Sra. Nàdia Ortega, que faran una dissertació sobre els projectes d’R+D amb GRUP CARINSA, destacant el projecte PREVENTOMICS, en què s’aposta per la nutrició personalitzada preventiva, i el projecte BIOLACT, en què s’ha fet una selecció de cultius starters autòctons algerians amb activitat probiòtica.

Seguidament, el Dr. Miguel Ángel Cubero, assessor tècnic d’alimentació de GRUP CARINSA, i els Srs. Sergi Colomina de Frias i Marçal Rodríguez, tècnics d’R+D de la companyia, portaran els assistents del webinar de la teoria a la indústria , mitjançant una explicació de les innovacions en nutrició i salut que està realitzant GRUP CARINSA per als seus clients.

Finalment, la Sra. Montse Rivero, presidenta de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA), farà la cloenda del webinar, després d’una ronda de preguntes dels assistents, a la qual us animem a contribuir-hi.

Inscripcions

Enllaç Teams

Informació sobre ajuts i serveis. En línia.

Connecta’t a la presentació per conèixer la nova convocatòria de Cupons d’ACCIÓ, els ajuts directes de fins a 20.000 euros per enfocar l’estratègia o encetar projectes de transformació empresarial.

Una sessió única per uns ajuts excepcionals que et permetran transformar la teva empresa a través de l’assessorament dels proveïdors acreditats per ACCIÓ.

Més informació

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram